12 thoughts on “Basescu nu demisioneaza!”

 1. Mi se pare foarte normar, mai are o sansa, si de ce sa nu isi joace si ultima carte, poate dupa aceasta revenire s`ar pune sa curete un pic toti comunisti din parlament.

  Hai BASE` suntem cu tine !

 2. Bah… eu m-am cam saturat de vrajelile astea cu Bashescu! Ba demisioneaza, ba nu demisioneaza (“ca asa vrea poporu`…” cand POOLA MEH i-a pasat lui de ce vrea poporu`???)

  Si pe Tariceanu cine l-a aprobat acolo? Ia ziceti voi asa…

  Pentru mine basescu (na mah, cu litera mica) si cuvantul lui nu au nici o credibilitate. Am tot citit pe tot felu’ de bloguri mai mult sau mai putin obiective mesaje de genu’: “Timisoara va sustine” sau “Oradea va voteaza” samd.

  Ei, uite un student timisorean, dar de felul lui din Oradea care nu-ti da votul lui bah piratule! Puscaria te mananca pentru flota si pentru alro si pentru toate celelalte.

 3. Laurentiule, te lansezi in politica, ce faci? Vezi ca vin activstii si forumistii de profesie pe aici in curand, aia cu copy paste la kkt. Vadim-Bela, Tariceanu-Geoana nu se lasa 🙂

  P.S. Foarte bine ca nu isi da demisia ca sa dea satisfactie tuturor comunistilor si extremistilor! Lasa, sa curga procesul constitutional, si cand se va intoarce, astept sa dizolve parlamentul, pt ca e ca un closet plin cu kkt peste care trebuie sa traga cineva apa..

 4. bai djlove, se scrie “romanii” ! ca nu esti roman din roma…eu sunt roman si nu il mai sustin…nu mai generaliza…din 5 milioane care l-au sustinut vreo 3,5-4 daca au mai ramas…acum abia imi dau seama ce oameni de cacat sunt in tara asta din moment ce a nu-ti onora cuvantul nu inseamna nimic…

 5. Marius, nu mai stiu care PD-ist a declarat ca romanii vor uita imediat mascarada cu demisia… deci, e ca in piesele lui Caragiale. Ma astept ca Boc sa rosteasca celebra fraza “Scopul scuza mijloacele” si sa i-o atribuie nemuritorului Gambeta 😉

 6. Cum zicea si FDD : “Politica e o mare curva” . Si totusi … ma gandesc cum ar arata tara noastra condusa de Geoana, Becali, Vadim sau cum e in cazul de fata ( Vacaroiu 🙁 un comunist betiv) . E trist la ce s-a ajuns . Un lucru e clar: frica celor din Parlament fata de Basescu si lupta anit-coruptie este mare …
  Votul este dreptul si obligatia fiecarui cetatean ( pentru ce am luptat in 89`?).

 7. pentru djlove si ceilalti sustinatori ai lui basescu, avem presedintele pe care il meritam:scandalagiu, betiv, mincinos, fara onoare, impotent politic si poate ca de aia ne place. cred ca muuuulti romani se vad in el. in afara de scandal si raca intre toti spuneti-mi ce a facut basescu bun de cand e presedinte si imi retrag cuvintele.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading