Back from Bratca

Cica m-am intors din Bratca …si nu ma asteptam ca Oradeanul sa aiba PR5 (desi imi doream) …dar nici ca un alt blog de-al meu sa aiba PR6 desi e relativ nou.

Am avut timp sa meditez la unele chestii …mai ales pe tren. A fost o aglomeratie urata ca doar toata lumea pleca la concerte la Suncuius …vine 1 Mai. A fost prima oara cand am vazut atatia rocker-wannabees la un loc … si prima data cand am vazut lantz de bicicleta la pantaloni. Copiii astia nu au habar ce inseamna cu adevarat “libertate”. Dar asta e …cand nu poti sa fii vedeta prin calitatile tale …te bagi in seama prin haine, tatuaje, “freze”. Sau injuri (live la TV ca M.B). Altuia nu i se vedea fatza de piercing. Daca ala cu lantz avea si dinam si se intalneau?!

Bratca

P.S: Puteti primi pe mail ultimele post-uri de pe Oradeanul – va puteti abona aici. Distribuirea se face prin feedburner.

I’m also going to launch an English version of Oradeanul (not a translated one – just my way of life and “stuff”). It will be a great way to go International and improve my English skills (also make a few extra bucks). It’s also a great way to escape from “manelisti”.

3 thoughts on “Back from Bratca”

  1. uelcam bec 😀
    Referitor la manelisti sau la oameni cu IQ subunitar- sunt omniprezenti. Ma gandesc cu groaza ce o sa fie de 1 mai pe dealurile din apropierea urbei mele.

  2. am fost 4 zile la Suncuius am prins concertul de 3zile apoi am fugit o zi la Bratca.ce pot sa zic ca bratca e un loc unde te poti relaxa 100% !!! la suncuiush s`au adunat toti nebunii (ma refer la rockeri…… ) n am putut dormi dimineata de ei la ora 7 DIMINEATZA !!!! in schimb la Bratca n ai avut treaba cu nimeni. liniste totala , peisaje,aer curat…anul viitor totushi prefer sa fiu din nou la Suncuius pt ca a inceput sa fie miscare frumoasa acolo,dar daca ar fi sa aleg un loc de liniste asa alege BRATCA … inainte eram cu Coada Lacului dar m am plictisit in ultimi ani de coalda lacului pt ca a devenit prea populata si la un moment dat chiar incepe sa te nenrveze..am auzit multe cazuri in care vecinii incep sa comenteze de ce la ora 12 mai e muzica sau zgomot etc etc …. da`o in plm ma mergi in excursie sa te distrezi/ relaxezi sau sa dormi?(eu iubeam f mult Coada Lacului inainte si chiar vroiam sa imi cumpar un teren acolo cu un prieten dar m am razgandit…ar fi mult de vb pe subiectul asta si ii si propun lui siropel sa dezbata aceasta problema la el pe blog ca el are vizitatori/oameni cu cine dezbate asa ceva…se merita sau nu sa faci o casa de vacantza la munte….

    Ne inteleg pe noi batran (ma refer la aia cu familie (de la 30 ani..)pe noi astia care au chef de chefuri in excursii etc ….sau vom fi noi capabili sa ii intelegem pe ei peste cativa ani de ce urlau ei pe noi sa o lasam mai moale cu muzica de la 2 3 noapte…

    cam atata..am vb mai mult ca niciotata si sper ca n am vb degeba 😛

Comments are closed.