Oradeni in Guiness Book(?)

Niste oradeni (si in acelasi timp pot spune prieteni) organizeaza un eveniment , o demonstratie cu scopul de a atrage atentia asupra incalzirii globale si a unei vieti mai sanatoase cu care spera sa ajunga si in Cartea Recordurilor.

Pe scurt … 1000KM de traseu prin tara … in 10 zile – 100 kilometri pe zi – CU PATINE CU ROLE!

Evenimentul este organizat de Demeter Zsolt (asa zis Dome, cunoscut si de la RapCrash) impreuna cu Clubul Sportiv “Judo Santim”.

Participanti: 3 baieti cu role, o fata cu bicicleta, o masina care asigura siguranta participantilor, eventual o masina media –

Májer Ádám (Student An. I, Universitatea din Oradea)
Hegyeli Hunor (Student An. III, Universitatea Partium)
Demeter Zsolt (Student An. V, Universitatea din Oradea)
Nagy Szidónia-Adél (Studentă An IV, Universitatea Partium)

Traseul:

Oradea (0 km) – Aleșd – Cluj Napoca – Turda – Câmpia Turzii – Tg. Mureș – Bălăușeri – Sighișoara – Rupea – Brașov – Sf. Gheorghe – Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc – Praid – Sovata – Bălăușeri – Acățari – Cluj Napoca – Zalău – Marghita – Săcuieni – Oradea(1016 km)

Plecarea va fii în data de 23. 03. 2007 (Dimineața la ora 8, de la fața Primăriei din Oradea) și sosirea înapoi la Oradea în data de 01. 04. 2007 in centrul orasului (probabil intre orele 17-18).

Evenimentul totusi costa si baietii ar avea nevoie de sponsorizari, cheltuielile acestui eveniment se ridica la aprox 13500RON.

Date de contact: tel 0721-496-452 – Demeter Zsolt – emai: demeterdom at yahoo.com

Link: www.transkaters.lx.ro

majer.jpg

Májer Ádám

4 thoughts on “Oradeni in Guiness Book(?)”

  1. Respectabila initiativa. Le doresc succes baietilor, sa plece cu bine si sa se intoarca si mai bine. In perioada asta am drum pe acelasi traseu, poate ma intalnesc cu ei. (daca ma uit bine unul din ei e coleg cu mine la facultate).

  2. Heya … sper sa ma intalnesc cu Májer Ádám inainte sa porneasca … dam o bere … asa ca daca vede mesaju asta este rugat sa ne ciontacteze :)) … iar daca nu … Multa bafta baietilor …

  3. Odata am facut si eu un traseu de 1000 Km cu autostopul (pana la mare) … fara sa am alte scopuri decat distractia personala 😀

    Succese, baieti si fete. Sper ca traseul vostru sa aiba efectul dorit.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading