Jaf la facultate – protagonisti Teodor si Dan Maghiar – rectori ai facultatii din Oradea

Intrebare: Ce ziar scrie despre Jaful de proportii facut de Teodor Maghiar si Dan Maghiar, fostul si actualul rector al Facultatii din Oradea?

Intrebare: Ce ziar se vinde doar impreuna cu ProTV Magazin?

Desi revista ProTV Magazin nu se poate vinde fara ziarul Bihoreanul, acest lucru s-a intamplat la ultima editie – Revista era la chioscuri si tarabe dar ziarul NU – unde a disparut tirajul in care sunt informati oradenii de suprataxele si banii furati de acesti doi rectori?

Jurnalul Bihorean (bihon.ro) de ce nu scrie despre chestia asta? (oare …) Defapt o fac mai finut …

Uite cod deontologic, uite coruptie la nivel inalt …si vai bine-mi pare ca nu am facut facultatea (deci mi se rupe, falfaie , etc) si nu am umflat buzunarele unor …

Respect celor care au avut tupeul sa publice si sa informeze populatia despre “jaful pe fata” … restul …va mai considerati jurnalisti?

Jaf la facultate – protagonisti Teodor si Dan Maghiar – rectori ai facultatii din Oradea

12 thoughts on “Jaf la facultate – protagonisti Teodor si Dan Maghiar – rectori ai facultatii din Oradea”

 1. Ba dar vad ca stii sa dai din gura ca un refulat care nici nu e in stare sa faca o scoala peste 12 clase, ci doar sa bata niste taste, du-te ma si fa o scoala sa stii despre ce sa scrii.

 2. RECTor -> universitate
  Decan -> facultate
  RECTor al facultatii e ca si cum ai zice presedintele Oradiei, sau Prefectul Bailor Felix.
  in rest “Respect celor care au avut tupeul sa publice si sa informeze populatia despre “jaful pe fata” “

 3. in puscaria lu vadim ar trebui sa locuiasca chiar el cu tot partidul lui de pensionari paralitici.
  maghiar cu ai lui ar trebui inchisi dar la fel si vadim cu ai lui…voi credeti ca cineva din politica romanesca e curat si e mare patriot si se gandeste la binele tarii? prostii.
  ca-l cheama nastase/basescu/vadim sau iliescu toti sunt o apa si un pamant.

 4. Nenea, ce scriu ziarele toata lumea o stie de mult si nu le pasa, ba chiar unora le comvine ca pot avea o diploma pe bani fara sa invete.

  Auzi studenti discutand cu voce tare pe strada care cat a platit si la cine (secretarele sunt extrem de bune la asa ceva) sa isi ia un examen, profesorii iti spun direct cand mergi cat te costa (de la 5 EUR pana la 150 EUR, depinzand de numarul de credite ce le are un examen).

  Deci totusi ce e mare branza chestia asta? Acum ai putut sa o citesti si in ziar. Apropo, stiai ca in Oradea faci facultatea cel mai ieftin (in conditiile in care inveti)?

 5. damn, Siropel, cred ca de aici incolo o sa ma dau pe bloguri cu mai putini analfabeti. in rest, am apreciat munca ta.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading