Boala romanilor – pupincurism v2.0

E trendy.

Boala secolului pentru romani nu e canceru` sau mai stiu eu ce boala cu transmitere rapida, e invidia. Decimeaza zeci de mii de romani inculti anal anual (majoritatea manelisti). Capra vecinului e mult mai importanta decat capra lui. Daca esti cumva mai bun si i-ai intrat in vizor …i-ai busit viata si esti direct responsabil pentru ea.

Este un post cu dedicatie pentru bagatorii in seama ce ne injura pe astia mai mari (visurat, piticu, zoso, eu, cetin etc) pe motiv ca bem o bere la 2.5 lei …ca deh, avem bani – O sa beau atata bere la 2€ cutia, pana o sa faceti spume la gura (ca doar o sa intample inainte sa mor eu de ficat).

Ne injura ca scriem ceva informativ sau ca am pus “sus” o poza care am facut-o in parc, fac bloguri anti-blogerX (gen astia de la “n-auhabar18” ca sa ne creasca traficul si ranking-ul …ma gandesc) in speranta ca o sa-i bagam in seama – cati sunt …toti la un loc valoreaza cat juma` de post fara linkuri. E un fel de pupincurism v2.0.

Fack traficro, nu vreau asa ceva pe site, nu reprezinta valoarea cu adevarat (si nu ma refer la valoarea numerica) – fack revistele care ne intreaba daca nu vrem un articol pe nush`unde si cand il trimitem “sorry, suna prea obscen”- poi ce plm? Nu mi-ai citit blogul inainte sa-mi ceri articol? Dupa ce ca sunteti in pana de idei …

Si nu in ultimul rand, fack all ce nu mai pot de capra mea.

Eu intr-un fel sunt ca Ciuraru, necomercial, cel mai tare din partea de vest in ceea ce fac …sunt putinii care ne inghit si multii care ne scuipa …dar de aici si concluzia ca toti ne sug. Comentariile voastre vor ajunge (ca si pana acum) tot in spam.

Planuri de viitor? Sa-mi iau o combina frigorifica doar pentru bere!
Un Sfat? Vedeti-va de treaba voastra si nu va mai plangeti ca aveti un blog de rahat!

guinness.jpg

Am incheiat cu Ciuraru – Outro


P.S: Da, am cel mai tare / bun blog din Vest – is (se citeste Îs) cel mai tare blogger din Vest (sa nu aud nimic de provincie!).

9 thoughts on “Boala romanilor – pupincurism v2.0”

 1. Am fost și eu lămurit azi cu locația unde s-a făcut poza asta(muhahhaha Antrax ;p)
  Pupincurism e puțin spus. E doar un cuvânt pe care l-ai folosit din dorința de a fii subtil probabil. Mai poți adăuga că se simte-n aer dorința din ce în ce mai acerbă a oamenilor de a se afirma, dar nu o afirmare pozitivă să zic așa, ci o afirmare de genul: aaa..păi mama e stomatolog și tata mare p”#¤ (pulă) în prefectură, și vezi doamne că ne-am născut deștepți și sunt mai egal ca tine pentru că așa vreau eu, că sunt șmecher..că deh..cine mi-s eu frăție…și multe altele..nu are rost să enumăr ampulea.
  Cum zice și melodia: Fuck you! Fuck you! Fuck you!

 2. Iui Vin sa te ajut sa caram comdina aia frigorifica acasa nu de alta da mi asa o sete si as bea o bere 😀 si sa mai vorbim de vremurile din scoala :)) Numai bine Siro Super Blog

 3. Pana (se va citi pânã) vor exista oameni care fac anumite chestii mai bine decat altii, vor exista si altii care sa le scuipe si sa le injure.

  Bloggeri, considerati acest lucru ca fiind reclama (de genu’ “Indiferent ce se vorbeste, important e sa se vorbeasca!” – ar trebui sa numim chestia asta “Paris Hilton Marketing” 🙂 ), ca intr-adevar va creste numarul de vizitatori.

  Iar pentru cei care n-au destula fantezie si creativitate sa-si gaseasca alta tematica la un blog decat sa-i injure pe altii, sau fac blog numai pentru ca e tredy, si mai ales pentru cei care au o viata destul de plictisitoare ca sa nu gaseasca in ea saptamanal cate 3-4 fraze cu care sa umple un jurnal online propriu (ca de fapt un blog e un jurnal): GET A LIFE!

 4. Ce refulati sunteti!!! Daca petru voi sa bei (bere) e un țel in viata, probabil veți ajunge drojdie. Ar fi interesant sa va puteti citi ce se scrie acum pe pagina asta dar peste 5-8 ani (daca nu vetzi fi drojdie atunci) si sa vedeti cu ce timpenti au fost editate pe acest site (mai ales de siropel). Facetzi bine si luativa (cuceriti-o sau in cel mai rau caz platiti) o femeie pt. ca se pare ca pubertatea va tulbura mintile si comportamentul social. Dupa ce o ai o femeie ar fi interesant sa va examinati daca ati mai fi asa de refulati !!!

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading