Pastila AntiStress

Este ceva contra stres mai buna decat muzica? Nu cred, si ca sa ma asigur ca ma eliberez de ce am adunat in ultimele luni … l-am luat pe asta micu (da, e mai mare decat carcasa)…mai are 5 prieteni mai mici amplasati prin camera.  Oare vecinii mei vor fi tot asa de eliberati de stres ca mine?

woofer_small.jpg

P.S: Salutari pentru Samareanu Florin din Pitesti care e bucuros ca n-am murit, fa-ti si tu blog frate!

10 thoughts on “Pastila AntiStress”

 1. …mda, lipsa de respect pt vecini. Asta tot manelism se cheama… nu conteaza cine urla din boxe, “Adrian o tzar` mai Mic” sau 2Pac & Co…. daca stai la bloc cumpara-ti tata o pereche de casti apoi baga volum maxim pana iti faci creierul pasta.

 2. k2 asculta tu sunetul de la un DVD5.1 la casti, oricat ar fi ele de profesionale.

  Eu unul oricum nu mi-as fi luat Genius la cate mi s-au intors in garantie. E boxa de bass prea mica pentru puterea care o baga amplificatorul in ea, asa ca dragi utilizatori de Genius HF5.1 5000 atentie la cat de tare vreti sa scoateti vecinii din casa. In rest, sunetul e frumos si destul de clar in ele.

  Sa-l folosesti sanatos 🙂

 3. merge foarte bine sistemul,imi luasem si eu unul.o singura intrebare,are cumva un zgomot de fond sau al meu are ceva probleme?zgomotul de fond se aude si cand e bagat numai subwooferul in priza fara sa fie conectati satelitii sau calculatorul.

 4. Man, daca tu crezi ca ala are rezonanta asa de mare, te inseli, am vecini care asculta la asa ceva si chiar nu ma deranjeaza, ceva ce te-ar deranja este sistemul meu ce contine 2 subwoofere 2 woofere 2 front, 2 rear + 2 tweetere sa fie sunet in deplina armonie. pentru a putea asculta la ele este nevoie sa alimentez 3 statii , 1 de 2 x 200 W , 1 de 2 X 100 W , si a 3-a ceva mai mcia de 2 x 75 W. Atunci poti spune ca te relaxezxi.
  P.S. Nu am reusit sa ascult niciodata mai tare de 5 % din volum.

 5. mda…si eu miam luat sistemu asta si se aude chiar bine …bass`ul de la 75% in sus nu mai creste in intensitate sau cel putin nu imi dau eu seama k ma surzeste…la teste de bass se comporta bine zdrangate prin camera cam tot si prin baie ceva :))

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading