Host Master

Ce se intampla cand e un meci de fotbal si toata lumea vrea sa-l vada? Dar daca la acest lucru se mai pune “meciul nu va fi difuzat pe niciun post” ? Televiziunile vor pune radiouri online – dar majoritatea NU AU resursele necesare ca acestea sa functioneze in asa fel incat toata lumea sa poata asculta.

Serverul de stream de  la Realitatea a fost full, la TVsport a cazut inclusiv pagina …e clar ca nu au putut asculta toti cei care au dorit.

Cu cateva minute inainte de a incepe meciul …am aflat ca voi tine un mirror (neoficial) la stream-urile radio (realitatea & TVsport) … nu eram deloc pregatit, nu stiam precis ce resurse o sa pot aloca …si totusi … 225 de oameni au putut asculta timp de mai bine de o ora jumate la 32kbps comentariile la meci. Din momentul anuntarii (cu 5-10 minute inainte de meci) stream-ului si pana la incepere … s-a umplut si al meu …225 – a stat asa pana la sfarsit …a fost ok. S-a mai pus un mirror (de data aceasta nu al meu) si au mai intrat vreo 130.

Ganditi-va ce pot realiza daca stiu cu cateva zile / saptamani inainte!

stream.jpg  stats.jpg

Acum sa discutam de afaceri. Ai nevoie de hosting la o pagina? la mai multe? Streaming Audio si Video? Nu conteaza ca ai nevoie pentru o pagina personala sau pentru o pagina a unui post de televiziune, cu destui bani totul este posibil iar acum stii la cine sa apelezi. Iti spun direct: Orice este posibil si Calitatea costa.

4 thoughts on “Host Master”

  1. Pare o oferta foarte serioasa si profesionala, si cu cunostintele tale sunt sigur ca poti oferi mau mult de unul singur decat ofera la ora actuala jumate din piata de hosting (fie el web, audio sau video) din Romania la ora actuala. Din pacate pentru nooi bani pe care ii dam pe asa ceva in general ies din tara si intra in buzunarele strainilor.
    Sper sa ai succes in ceea ce ai inceput si iti doresc numai bafta.

Comments are closed.