Ce-am copt zilele astea?

Multi ati intrebat care este faza … de ce nu mai scriu? Ce am patit? … In afara de ceva stres pe capul meu si timp foarte limitat …nimic important. De 2 saptamani am invatat o lectie importanta, si anume ca decat sa stau sa ma cert cu niste analfabeti pe un ciolan foarte mic ce se afla in mana marilor vizitati de pe trafic.ro (nu este nici un atac) si sa ma milogesc la marii publisheri pentru un osicior de peste (aici este) …mai bine imi iau inteligenta in spate si ma mut dincolo (nu fizic).

Nu va spun cum merge treaba, si nu dau solutia succesului meu (pe gratis) celor care nu-mi dadeau nici o sansa ca blogger, ea probabil se va vinde peste cativa ani la chioscuri (ok, exagerez), singura grija care ma asteapta in zilele ce urmeaza este “In ce tara-mi duc in vara MacBook-ul la plimbare?”.

Revin, as dori sa multumesc celor mentionati mai sus, celor care nu-mi dadeau nici o sansa – incercarea voastra de a ma descuraja m-a impulsionat sa merg mai departe.

P.S: o poza cu mine

13 thoughts on “Ce-am copt zilele astea?”

  1. 07/07/2007 -> AMSTERDAM ARENA sensation white, du-l acolo si promit ca o sa-mi placa ;), poate ne vedem pe acolo.

  2. Sa fie-ntr-un ceas bun!
    Vino repede cu rezultate, sa aiba si greutate spiciul cu “multumesc pe aceasta cale celor care nu…”.

    Chipintaci

  3. Mwhahahahaha 😀 Nice Laptop 😀 But 😀 Change your Collor in your room 😀 because in nasty :)) Frumos Frumos Siro mah in sfarsit ai inceput again to write in blog 😀

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading