Top site-uri comuniste – cum sa NU faci in 2007!

Nici nu stiu ce titlu sa dau acestei insemnari, pana una alta ramane ala de sus “Cum sa nu faci in 2007” – sau in orice alt an

Primul site comunist, care merge in trei roti pe internetul romanesc …si in sens invers e oltcit.ro. Trebuie sa folosesti un browser de mana a treia pentru a intra pe o pagina care nu prezinta absolut nimic (mi-a spus mie un prieten). Nu stiu de ce am link de la ei, curiozitatea ma omoara dar nu atat cat sa caut icoana cu E-u` albastru. Adica browserul meu nu e compatibil cu site-ul vostru?! Cred ca nu e compatibil site-ul vostru cu internetu`!
oltcit.jpg

Al doilea de care va spun si care e de fapt pe primul loc e “Gazeta Sporturilor“. Aici chiar nu stiu pe cine sa dau vina …pe sefi sau pe webmasteri? Adica e roz …in stil gay …si la fel de aranjat ca lada mea cu vechituri. Ma gandesc cu groaza ca daca la GSP lucrurile ar merge in totalitate dupa “creierul” operatiunii ar trebui sa downloadam ziarul si sa-l compilam in FoxPro ca sa-l putem citi. Nu ma mai leg de “GSP toolbar”… De ce sa faceti ceva placut cand se vinde si asa? Vi se rupe, ni se rupe si noua, trag si eu un semnal de alarma.

Hai ca vreau feedback.

Sunt acid, sunt pe gustul lui Dan Dragomir 🙂

8 thoughts on “Top site-uri comuniste – cum sa NU faci in 2007!”

 1. Cand am intrat azi pe GSP (fiind si prima oara) am ramas putin surprins. Mai ramanea sa fie si o secventa gen “Matrix” cu fluturasi si floricele care se “scurg” pe “ecran”. Zici ca ar fi ziarul..”Femeia de azi” sau ce stiu eu..plus ca o ciorba..nici nu stii peste ce sa te uiti..o indexare ceva mai reusita..o vai si amar!

 2. Legat de http://www.optica.ro am gasit o rezolvare simpla. Cum intri stai cu mouseul pe stop, odata ce l`ai oprit nu mai verifica si poti naviga linistit ^^.
  Oltcit.ro 🙂 Like who care`s
  Iar legat de GSP mie imi pare ca si un forum de cpoii idioti de 10 – 13 ani care au o pasiune nebuna pt fonturile de +5 +6 si bogat colorate si cat mai iesite din context. Culoarea roz care predomina nu e chiar asa de rea, adaca tot restul textului si al formatului ar fii aranjat corespunzator nici nu cred ca ai observa.

 3. olcit.ro … ti-a spus un prieten ca nu face nimic ?:)) browser de mana a 3-a IE ?:)) nu`l trage de coada mah las ca mere el si dak nu iti place tie cum.
  btw site`u olcit.ro functioneaza la parametri normali =)) contine informatii despre olcit pe care nu le stiam draq stia ca era citroen+romania = olcit si ca s-a produs pana in 95 si mai era si ceva truck olcit =))
  faza ii ca linkurile is facute mai intresant tre sa tii mouse`ul pe link cateva …. secunde sa zik asa … NU!!! sa dai click pe linkuri!!!

 4. in legatura cu oltcit.ro
  e mai destept decat pare…
  nu trebuie sa dai clickuri, ci doar sa pui mouse-ul pe iconita pe care vrei sa intri.

  nu cred ca toate site-urile au asa ceva…

Comments are closed.