Timpurile limbii romane

Sau diferenta dintre generatii.
La trecut: Inainte de `89 erai obligat sa i-o sugi lui `Nea Nicu`, purtai un tricou tricolor cu o stema in mijloc
Prezent: Dupa `89 purtai acelasi tricou doar ca ai decupat stema afara, esti liber sa o sugi …si ai supt-o la mai multi pe rand
La viitor:Ti se spune ca esti liber, vei fi oarecum liber. Tricoului murdar i se da o eticheta cu stelute, o vezi doar tu. Acum situatia cu sexul se complica si arata tot mai mult ca un horror-porno: o vei suge la mai multi …deodata. Partea buna e ca se introduc prezervativele pe motiv ca suntem murdari, partile proaste sunt: se introduc doar pentru sexul anal care si el este o premiera, prezervativele sunt produse tot de ei, le vom plati in rate si leasing cu un avans minim de inca o viata.
Romanii sunt foarte nerabdatori sa prinda si ei pe cineva, sa dea si ei o (m)UE.

Si cu acest text deschid noul meu proiect legat de Romania si (dez)integrarea europeana: www.europeanul.com

Tot ce sper acum e sa nu ne pierdem integritatea nationala…

6 thoughts on “Timpurile limbii romane”

 1. Come on… „să ne pierdem integritatea naÈ›ională”.

  Adică È›i-e frică să nu pierdem… ce? Muzica populară? Basmele pentru copii? Sărăcia È›ăranilor? Bisericile ortodoxe? MioriÈ›a? Astea-s valorile pur româneÈ™ti care au supravieÈ›uit comunismului. Crezi că integrarea într-o structură economică va aduce pierderi culturale mai mari decât cele din prezent? Să fim serioÈ™i!

  Cât despre chestia cu suptul, nu înÈ›eleg deloc de ce aÈ™a de mulÈ›i oameni au dat-o pe metafore cu inclinaÈ›ii homosexuale.

 2. bleah …. pula mea…atata caz faceti pe tema asta…o sa vedeti ca pana la urma lucrurile vor incepe sa reintre in normal. Prea multe nemultumiri legate de integrare…trebuia sa ramanem in urma cu 15 ani fata de “occident” si era mai bine asa , toti puteau fura cat vroiau, trebuia sa platesti bani grei pt a ajunge undeva, chiar si pentru a avea un post de munca decent. Ei bine, in max 3 ani, toate astea se vor schimba, si inteligenta va fi platita mai bine decat nepotismul, care se practica in Romania…

 3. Nu vreau să fiu pesimistă, dar nu cred că voi ajunge vreodată să trăiesc în România ca în Marea Britanie. În 17 ani de la căderea comunismului nu am reușit să înțelegem ce înseamnă democrația, probabil că Uniunea Europeană ne va tipări cărticele de buzunar ca să pricepem odată.

  Nu știu dacă mai pot aștepta 15-20 de ani ca să-mi cumpăr o casă și să-mi întemeiz o familie…

  Încă ceva: sper să nu adoptăm moneda europeană.

 4. Problema nu suntem noi, problema o constituie ei: ciurucurile despre care tot vorbiți cu atâta patos. Adică ce tot ne legăm de noi, ca și cum noi am fi mereu problema tuturor? Ia mai dați-i încolo de europeni infecți și valorile lor morale. Când o să vină Beckam să sugă de la oaia năzdrovană a lui Becali, atunci mai zic și io că avem probleme de comportament printre ei, dar până atunci prefer să rămân cu ideea că Elton John e în continuare printre primii bunici care primesc “la lângă” ca să nu zic că e scatofag…

  Terminați și cu blogurile astea aiurea, mai bine apucați-vă de curățenie prin jurul blocului că vă așteaptă după 2 zile de petrecut aiurea!

Comments are closed.