Oferta de publicitate

Pentru ca m-am saturat de promisiunile unor mari firme de publicitate am ajuns la concluzia ca-mi pot vinde singur spatiul de pe blog la un pret mult mai mic si mult mai avantajos pentru client. Sper ca si ceilalti bloggeri sa-si dea seama de asta si sa ia masuri 🙂
Iti trebuie reclama la site sau produs? Se poate face prin text, link sau banner in diferite locuri ale acestui site. Este vorba de un site cu PageRank 4, cu peste 300 de pagini si cu o vechime de aproape un an. Motoarele de cautare te vor adora. Am un minim de 300 vizitatori pe zi (300-6500), depinzand de ce public. La cerere pot da statistici detaliate.

Cat costa? 60$ pe luna pentru un banner pe fiecare pagina de articole, intre articol si comentarii. Plateste pe 3 luni in avans si luna a 4a o primesti gratis. Mai mult, un link cu descriere spre site-ul tau la pagina de parteneri, pe viata (site-ului meu sau site-ului tau).

O parte si mai interesanta e “Ce se va face cu banii?”. In primul rand hostingul la niste bloguri ca al meu, al lui Alex Mihaileanu (subiectiv.ro), Cristi (piticu.ro), Vlad (bynetics.net), Cristi (me.itmania.org), Alex Ardelean (hiphophours.com) si altii pe care-i sustin costa … si in principal acolo se vor duce $. Restul ii voi da pe bere in ceva club din oras. (Beau Ursus si astept oferta si din partea lor :P)
Mai mentionez faptul ca daca publicitatea s-ar vinde prin altii (neogen – *caugh* *caugh*) ar trebui sa platesti peste 200$ / luna mie plus comisionul lor, pot spune un lejer 300$ / luna.

Astept oferte prin mail la: laurentiu at oradeanul dot com – sau poti lasa un comentariu. Bineinteles imi rezerv dreptul de a nu accepta bannerul daca acesta sau site-ul unde duce nu corespund eticii mele.

10 thoughts on “Oferta de publicitate”

  1. Eh, poate te da in judecata Fusu, ca ii faci reclama negativa:)

    Cred ca tot o retea e mai profitabila, dar nu in felul in care se kkrezesc guru astia. vedem, vedem…

  2. Vezi vezi ca daca itzi va merge prea bine, vine careva firma mare si pune mana pe blogu’tau, si dupa aia din ce mai cumperi bere? (BTW, eu prefer Golden Brau, daca tot e vorba de publicitate 😀 )

  3. 2piticu: ideea nu e rea. poate chiar o punem in aplicare. oricum, eu nu am mai multi de 200 zilnic, deci nu ma pot compara cu 6000, asa ca ptr inceput, de ce nu, ca nu cere de mancare:)

  4. Oradeanule, sa sti ca si gresesti in afirmatiile tale. Daca un advertiser doreste sa investeasca 200 euro in reclama pe site-ul tau folosind Neogen, nu plateste niciun comision. Pur si simplu face o campanie de 200 euro (2 euro mia de afisari aka 100000 afisari) si atat. E drept ca tie iti revine doar jumatate, dar asta e deja alta poveste. Cu alte cuvinte, cat doreste sa investeasca un advertiser, atat si primeste, fara alte cheltuieli, iar preturile sunt publice pentru toata lumea. Destul de transparent as spune eu (cel putin comparativ cu alte agentii de publicitate).

  5. Era doar un exemplu. Eu incercam sa scot in evidenta faptul ca nu se percep comisioane. Daca un advertiser doreste sa faca o reclama pentru o anumita suma, exact atat va plati, fara sa mai fie taxat in plus. Nu am comentat diferenta de pret cu care un advertiser isi poate face reclama pe site-ul tau ci doar vroiam sa corectez ideea de xxx dolari buget plus comision care nu e chiar asa cu zici tu.

Comments are closed.