O sa ma imbogatesc

Nu dragi cititori, nu o sa castig la lotto, banii se fac prin munca. Ce vroiam sa spun e ca m-am inscris in pmedia, nu pentru mirajul unui A6 ce inevitabil il voi cumpara in urmatorul an ci pentru lada de bere ce o voi bea in scurt timp (chiar n-am idee) , cumparata cu bani din blogging. Nu ma astept la castiguri mari, dar daca maruntii mei vor ajuta ca treaba sa se invarta, eu voi fi multumit. Una din cele mai mari probleme ale romanilor e indiferenta, luati si voi atitudine.

La urma urmei, ce aveti de pierdut?

P.S: ma gasiti la pagini personale

2 thoughts on “O sa ma imbogatesc”

  1. Ce avem de pierdut?! Pai… timp?
    Eu unul nu cred in campanii de genul Pmedia. Au mai fost si altele inainte, si au esuat lamentabil.. si nu vad ce aduc ei il plus pentru a face diferenta.
    Eu unul vad doar doua solutii: ori grupat cu cativa prieteni si administrat singuri reclamele (phpAdsNew este nemaipomenit si gratuit) ori… asptarea lui Gogu’ cu al lui AdSense.

  2. Pai poate ar trebui ca bloggerii sa-si uneasca fortele si sa scrie un mesaj la Latty Page si Sergey Brin sa extinda serviciile de Google Adsense si in Romania (ca reclame romanesti sunt deja pe Google 🙂 )

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading