Minciuni portocalii

E datoria mea de cetatean cu blog sa va aduc la cunostinta ce se intampla cu banii dumneavoastra, ce se construieste, ce strazi se repara, ce spitale si scoli se renoveaza …cum se maresc pensiile …dar nu pot sa fac asta … banii dumneavoastra se duc pe pliante si brosuri.

Este vorba de minciuni-portocalii.ro (via piticu & avionaru)

“Practic, este versiunea on-line a brosurii „Fapte si minciuni“ pe care PSD a împărtit-o în trei runde, pînă acum, prin toată tara. ” (sursa)

Minciuni portocalii …sau cum foloseste PSD (iar) banii poporului pentru a lupta impotriva alesului poporului, cu minciuni! Trebuie sa spun mai multe?

Vreau un raport, vreau sa stiu cu ce banii s-au facut acele brosuri, pliante si site-ul! Nu il voi primi dar voi posta aici eventualele raspunsuri sau ignoranta lor.

Alte raspunsuri la caesar si zoso

Apropo, Happy birthday to me, Oradeanul.com are un an de existenta.

9 thoughts on “Minciuni portocalii”

 1. Aliantele politice sunt ca si norii pe cer: miscarea lor depinde numai de bataia vantului.

  Tineti minte ce se spunea despre guvernul Iliescu-Nastase inainte de alegeri? Si credeti ca se va spune altceva despre guvernul Basescu-Tariceanu la urmatoarele alegeri?

  La noi partidele nu incearca sa spuna chestii pozitive despre ei insisi (nu ca ar avea ce) – e mai usor sa-i injuram pe concurenti, oricum lumea la asta se asteapta din partea noastra!

  Stiti ceva? Noi suntem prostii ca-i incurajam prin votul nostru. La urmatoarele alegeri ar trebui sa stam toti acasa (si acum ma refer la toti cetatenii Romaniei cu varsta peste 18 ani!)

 2. Daca intrati pe acel sait, veti vedea ca numele isi spune cuvantul. Toate articolele sunt minciuni. Portocalii sau nu, nu stiu. Ceea ce stiu e ca au miros de PSD.

 3. Dragii mei, PSD nu e la putere, ati face mai bine sa va intrebati daca traiti bine sau va fura PNL-PD banii cat timp voi ati ramas setati la a-i critica pe psdei :))
  SI in caz ca nu stiti, partidele se finanteaza din cotizatii si sponsorizari, asa ca nu inteleg ce problema aveti cu modul in care-si folosesc posesorii de carnet rosu banii 😛
  Nu pot sa zic ca sunt fan PSD, dar serios acum, nu imi trebuie un site ca sa-mi dau seama ca astia portocaliii nu sunt cu nimic mai buni ca rosiile, si ca in plus mai fac si telenovela pe banii nostri…

 4. Ce va tot certati ? referendum’ul e despre cine va fi presedinte … iar eu nu vreau Base !!! E un TAMPIT, e o batjocura la adresa romanilor, e ca o reclama la AdriaCola, promoveaza incultura.
  Si toti care-l sustin sunt niste inculti (cine se aseamana se aduna). Voi nu ganditi fratilor …

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading