Divizia buci

Si daca ziceam de GSP zilele trecute, ramanem pe acelasi topic. Unii, dintre care si eu, nu mai putem face diferenta dintre o revista sportiva si una sexi, ca sa nu zic porno. Hai sa sacrificam toti decentul (televiziunile o fac de ceva timp…) in schimbul audientei. Cu cat e sanul mai mare pe prima pagina cu atat creste vanzarea. Curand revistele vor plati silicoanele domnisoarelor tinere iesite din liceu, deja blogdeliceu a inceput recrutarea. Tinerii fomisti stau dimineata la coada la ziare cum stateau bunicii la coada la paine acum `jde ani, e acelasi lucru doar ca acum s-a schimbat trend-ul.

Gresesc cu ceva cand spun ca unele “chestii” sportive duc lipsa de redactori? Sa nu dam vina doar pe ei, ba chiar e posibil sa nu aiba nicio vina, dinozaurii care dirijeaza masinaria trebuie taxati. Sportul e o arta care incepe de la varste fragede si necesita talent, nu oricine poate sa practice sport de performanta – sportul nu ar trebui combinat cu sexul. Sportul nu e industrie muzicala.

Oare cati dinozauri se gandesc la cat costa o tzâtzã de Nadia sau o bucã de Szabo?! Doar sunt de nota 10!
Citeste mai departe

8 thoughts on “Divizia buci”

  1. nu totzi care stau dimineatza la coada la ziar asteapta sa vada tzatza de pe prima pagina,unii chiar vor sa vada stirile din sport(bine,eu vreau sa vad tzatza si apoi stirile!hahaha.)

  2. Daca folosesti femeia ca instrument, se cheama discriminare.
    Daca nu vrei sa faci discriminare, te folosesti de imaginea ei. Din pacate eu n-am vazut nicio femeie pe saitul ala. Cateva bucati de carne. Mai mult, copilele alea de liceu sunt folosite fara sa-si dea seama.
    Si eu care voiam doar sa vad ce se mai intampla in sport…

  3. GZ (Gazeta Roz) exploateaza abuziv imaginea femeii, ce a fost treptat transformata intr-o eticheta comerciala ce face apel la sexualitate pentru a vinde produsul. Clar… 😛

  4. Bai tata,mie imi place si Liga I si divizia tatze.A inceput si blogdeliceu ,dar m-ati pacalit ,acolo nu arata tatze,decat poze decente de adolescente care merg la sala sa-si sustina echipa .Fortza GSP ,jos cu Pro sport

Comments are closed.