Concert HipHop – 22 februarie

concert.JPG

Pe 22 februarie, live la Zalau, incepand cu orele 19:00 in Club Hollywood ii veti putea vedea si asculta pe Don Baxter, Cabron, Melanie, Aaron, Bruiaj Mintal. In deschidere veti avea parte de trupele locale Legiunea XIII, Brigada 2 si Dark. Evenimentul va este recomandat de EyDeea Records, Hit Production si Kiss FM. Pretul unui bilet este de 10 lei.

(Acest eveniment va mai este recomandat de cititorii mei, fanii si fanele mele :P)

6 thoughts on “Concert HipHop – 22 februarie”

  1. si in zalau se poate merge ca doar sunt masini, iar daca suntem mai multi cu atat mai ieftin!asa au fost si la marghita nu vad de ce nu ar fi asa si la zalau.pace voua

  2. Pt. Fatza :
    ceau frate sunt florin, daca ma mai tii minte…am fost si la O.C.R. la lansare si in club Manga cand o venit Brugner (baiatu care are pe mana tatuat Sisu & Puya. As vrea sa ma duc si eu la Zalau cu 2 tovarasi si ma intreb daca am putea merge cu voi…daca aveti masini bineinteles sau daca stiti pe careva care mai merge si are locuri. as vrea sa va vad si eu cum cantati live ca de cantat stiu ca cantati bine. oricum eu o sa incerc sa ajung la Zalau daca nu cu voi atunci cu trenu`…deci ne vedem acolo. numai bine.

  3. mai toata treaba e ca noi nu stim daca o sa mai cantam
    avem ceva probleme si din pacate nu cred ca o sa reusim sa le rezolvam pana atunci.
    ne cerem scuze tuturor pentru asta dar viatza ne rezerva si neplaceri
    pace la toti

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading