SPECIAL: De 1 Decembrie – Ziua Romaniei la Oradea

M-am trezit de dimineata si impreuna cu un prieten am pornit spre centrul orasului incercand sa prindem pe suport digital urme de patriotism. Nu avem nimic de comentat, vi-am pregatit 3 galerii si 4 filmulete …enjoy.


Cei care vor pozele originale: aici

5 thoughts on “SPECIAL: De 1 Decembrie – Ziua Romaniei la Oradea”

  1. Nu trebuie sa uitam patriotismul cu care am mers azi prin Piata Unirii iar mai apoi cu cat devotament am luat loc intr’un local oarecare(no spam) unde s’a consumat pizza, stimatul nostru blogger (nefiind minor..prietenii stiu de ce:) ) a baut un “suc” “neagrã” iar eu suc..d’asta..ca taranii..fara alcool..:(.
    In fine..o remarca: putini oradeni isi mai aduc ca totusi ziua de 1 Decembrie a fost si este importanta dovada fiind si numarul mic de persoane prezente azi la parada si la depunerea de coroane..chiar si asa sunt mandru ca sunt roman.
    La multi ani!

  2. aiurea. cine are nevoie de o zi speciala sa se bucure ca e roman nu merita acea zi. ori esti roman zilnic, ori deloc. si daca roman inseamna sa te identifici cu umflatii care conduc destinele din ce in ce mai haotic, sau cu posterele despre romania pe care le trimitem la export sub forma de ciorditori prin magazine, ei bine, nu`i deloc usor sa fii roman. cred ca va mai trece vreme buna pana cand de 1dec fiecare din noi va simti nevoia sa -si infiga un steag la geam, sau sa poarte un simbol tricolor in vestimentatie.

  3. …sau poate că unii au rămas nostalgici la fel cum o făceau inainte de venirea “umflaților” și “ciorilor” în prim plan care se identifică în mod abuziv cu românii.

    Îmi place de orădean că a făcut poze despre “patriotism” doar până-n centru.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading