Dati un glont pentru parlamentari

Cu ocazia asta, asta si altele care le stiti si voi si ne stau pe creier, declar deschisa campania “Dati un glont pentru parlamentari”.

Oile astea nu produc nimic, sunt platiti din banii nostri, fura miliarde din banii nostri si nu se iau masuri. Contra lor nu exista legi. Mai sunt cativa care ar vrea sa faca ceva bun dar aia sunt inlaturati.

Jos coruptia, jos birocratia, jos dinozaurii!

Noi cum de nu avem fanatici religiosi care sa se ia si de parlamentari?

Cei care violeaza si omoara babe de ce nu se intalnesc noaptea pe strada si cu parlamentari?

8 thoughts on “Dati un glont pentru parlamentari”

 1. Lasa amu si partidu lor….de nici 2 banii….cica ei sunt lovitzi ca ei sunt pe partea stanga …si ce???dc nu fac program…ca sa nu mai fie lovitzi…dc nu se comport taranu ila de Vadim ca si un om civilizat in parlamentu ila nenorocit….doar un om din neander se manifesta in asa hal…parlament pt el meci de fotbal…cu fluier si cu cartonas rosu….si el ii suparat in final…
  Macar Basesc nu la bagat in seama..om adevarat adica

 2. Deci… 2 lucruri… 1) Parlamentarii sucks (stiu din proprie experienta, am avut deosebita onoare sa lucrez cu ei)… si 2)sa stii ca nu produce nimic nici guvernul… cine draq a mai auzit de ceea ce fac guvernantii nostrii?

 3. Fanatici religiosi avem. Becali si Vadim sunt astfel de exemple. Din pacate, fanatismul, chiar numit ‘religios’ tot fanatism ramane si de cele mai multe ori duce la acte necugetate pana la terorism.Diferenta dintre Becali si Vadim este insa mare. In vreme ce primul are scoala ‘simplitatii’, Vadim are scoala de partid. O scoala pe care a absolvit-o cu nota maxima la studiul fundurilor aristocratiei comuniste.
  Spre deosebire de Becali la care religiozitatea vine ca urmare fireasca a educatiei traditionale romanesti, la Vadim pare o cale de trecere de la idolul comunist la cel metafizic.
  Fara suparare dar, nationalismul, fanatismul si comunismul nu-si mai au locul in lumea de astazi. Iar felul in care a pupat in fund nu-i dadea dreptul lui Vadim nici sa se afle in acea sala a parlamentului, cu atat mai putin sa deschida gura. El trebuia sa taca malc. Pentru ca vorbele sale poarta pecetea ‘maronie’ a poeziilor odioase dedicate ‘celui mai iubit roman’, Nicolae Ceausescu.

 4. suntem saraci ca dracu
  n-avem bani ca n-are statu
  la chefuri suntem primii la furat mergem cu sacu
  avem vile,avem pile,avem relatzii stabile
  numai ca pe zi ce trece avem tot mai putzine kile

  hhhhhh(fatza&edi si comisar moldovan-suntem saraci ca dracu) e o piesa care spune tot

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading