Ce bine ca intram in Uniunea Europeana…

Uitati ce comentarii imi lasa viitorii capsunari din Spania pentru ca promovez hiphop-ul de (orice) culoare.

Bravo fraiere, ai devenit celebru, data viitoare sa-ti dai si numele. Probabil problema ta se trage dintr-o insuficientza si inferioritate sexuala.

P.S: bah da` ce prost mai esti, daca te nasteai negru (si cu pula putza mica) ce faceai?
nigga.jpg

9 thoughts on “Ce bine ca intram in Uniunea Europeana…”

  1. Pt. Oradeanul:
    Comentariul anonim pe care l-ai primit nici macar nu merita comentat s-au bagat in seama. Probabil e vreun putoi suparat pe viata sau care o fi avut si el ceva tentative de hip-hop si nu i-a iesit pasenta.
    Daca are ceva de spus sa o spuna pe fata nu in spatele anonimatului. Numai gura e de el (nu are sange in putza fraieru’ :))

  2. haha 🙂 inca un manelist care vrea sa para hip-hop’er doar ca sa-l bage lumea in seama. Pacat ca dupa ce intram in uniune nu doare prostia ca sigur l-am auzi de oriunde ar fi.

  3. :)) hai ca e tare. oricum bag mana in foc pentru ceva: atat e replik lui daca ii cereai mai mult era gata….stii sunt aia care isi dau drumu rapid, vine vb. injura 2 randuri si mai mult nu pot. nu ii mai baga si u in seama. Si u si Zoso faceti reklama gratuita unor tzarani veritabili! nu merita

  4. Trebe intr-un fel descurajati oamenii care fac chestia asta. Daca le-o dai in public si nu mai au ce face vor invata si ceilalti ca “asa ceva nu e bine la ala pe sait” 😀

  5. poate ai si tu dreptate dar eu am dat peste loseri de genu care si mai a naibii injurau cum s-ar spune se simteau bine si continuau! nu cred ca vom scapa de exemplare de genu!

Comments are closed.