Windows Vista Final – pe torrente

Dupa scurt timp ce Jim Allchin a spus ca Vista nu va avea nevoie de un antivirus (link) aflam ca Vista Final a ajuns pe torrente inainte de release. Pot sa spun ca mi-au trebuit vreo 15 secunde sa-l gasesc …

Astia sunt din ce in ce mai penibili …secure my ass …

[sarcasm]Ce sa fac? …sa-l iau acum pe gratis sau sa astept pana in ianuarie sa-l platesc?[/sarcasm]

14 thoughts on “Windows Vista Final – pe torrente”

 1. nu cred ca are legatura antivirusul cu protectia. e vorba despre integrarea protectiei direct in codul executabilelor.

  cat despre asa zis`ul release este de departe de a fi ceva bun si stabil. e frumos, true, dar extrem de gaunos deocamdata. stiu asta din surse sigure, am colegi care se dau cu capul de pereti la rescrierea de drivere pentru vista, vazand ce kk e codul.

 2. Nu ar trebui sa fie destul de secure cat sa nu fie crackuit? … stim cu totii ca e fucked up …mai ales cei care l-au testat …chiar nu e nevoie de surse sigure ca sa iti dai seama ca e de rahat 😛

 3. heh, asa mi s-a inamplat si mie cu NFS Carbon… A aparut pe torrents pe 1 noiembrie sau asa ceva… si primesc ieri mail de la EA… download Need For Speed Carbon now! Pai l-am si terminat pana sa il oferiti voi la download EA guys!

 4. Azureus arata ca e la 80%:D Acum eu ma dau cu capul de pereti, intrucat cu doar 2 zile inainte sa scape verisiunea finala pe net, am luat beta2, ca vroiam sa fac un review pt e-utile. Acum, review-ul e programat pt week-endul viitor, ca in timpul saptamanii nu am timp. Apropo, l-am luat ca sa-l testez, nu sa-l folosesc ca OS. Cel mult o sa-l bag si sub VmWare, ca sa vad cum se comporta.
  Hai ca ma tirez sa-mi scriu temele pe maine. Sa downloadati bineeeee!

 5. exista, l-am vazut, sta langa mine pe o cuca, merge impecabil, nu cere atatea resurse pe se vorbeste, intr-adevar ia 6.6 gb versiunea ultimate, are o gramada mare de noutati, este un sistem de operare care nu streseaza cu nimic, decurge natural, astea toate intr-un virtual machine, [VMware, nici macar microsoft virtual machine]. Despre securitate BlackHat nu are decat cuvinte de lauda.
  Asta la o prima vedere. nu laud Microsoft, laud un produs cu adevarat bun.

 6. Well..nici eu nu l-am luat de pe torrent decat in cazul in care ma decid sa-mi schimb vechiul HDD care e depasit (80GB) iar atunci doar ptr testing caci programele adunate de-a lungul a 2 ani cu greu ma pot desparti de ele. Si-apoi ce rost are sa ai un OS fara drivere?

  Poate peste 6 luni ma voi decide ca merita cumparat.

 7. Apropo de drivere 🙂 a aparut Microsoft Windows Vista Driver Kit RTM XiSO

  Release: Microsoft Windows Driver Kit RTM
  Type: Development Kit Format: ISO
  Archives: 1×4.7GB Date: 11/2006

  System requirements:
  Windows 2000/XP/512MB RAM/500+ MB HD

  R E L E A S E N O T E S

  The Windows Driver Kit (WDK) is a fully integrated driver
  development system for the Microsoft Windows family of operating
  systems. It combines the Windows DDK and the Hardware Compatibility
  Test (HCT) kits, and also provides tests that Microsoft uses to test
  the stability and reliability of the Windows operating system.

  This is the final release of the Windows Driver Kit, which is being
  released to manufacturers along with Vista for development of device
  drivers for Vista.

 8. mie mi se pare destul de mihto ,dar eu am beta2 as vrea sa iau versiunea finala da nus de unde?? ma ajutati ??? PLS

 9. E de cacat windows vista. intradevar se instaleaza repede, totul merge foarte rapid si in windows, dar ce sa faci cu el. sa stai si sa te uiti la el ce frumos e pt ca majoritatea programelor nu functioneaza pe windows vista. cred ca mai trebuie sa mai asteptam sa apara si programe capabile windows vista

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading