Unii uita pentru ce sunt platiti

Varsta si fit(z)ele isi spun cuvantul.
Unii uita ce emisiune “realizeaza” (daca a vorbi singur o ora intreaga se numeste realizat de emisiune). Este si exemplul lui Mircea Badea (stiti voi, ala care zice ca “blogurile e nas(h)pa” dar copiaza imagini de pe ele ca sa-si creasca audienta). Aseara am fost una din cele 3 persoane care i-au urmarit emisiunea.
Ei bine, cine a mai deschis televizorul la emisiunea de aseara (24 noiembrie) a vazut un Mircea Badea foarte iritat de cei care trebuiau de mult sa-si ceara drepturile de autor (in instanta), ca au inceput sa trimita scrisori semnate de avocati si asa mai departe. Adica daca ti-ar aparea poza, fara acord, intr-un spot publicitar la TV …nu ti-ai cere dreptul?
Pana la punctul cand a primit un sms (o fi fost trimis de vreun blogger?!?!?!) “victima” (Mircea Badea) incerca sa descurajeze orice tentativa de a contacta un avocat. Gorila se bate cu pumnii in piept sustinand ca el are dreptate, ca deh …e vedeta sustinuta de un post TV …calomnie dom`le … si el stie legea, e informat …stie gugle bre…

Pana aici toata emisiunea a fost despre el, credeam ca nu mai stie citi ziare …sau le-o fi facut cineva cu fonturi prea mici?! …

Sa revenim la sms, care zicea ceva de genul: “Esti asa important de vorbesti toata emisiunea despre tine in loc de ce trebe?” Citind asta, pe post, “eroul nostru” parca se rusineaza, arunca o privire in jur (lipsa de idei?!) si dupa un zambet amar bolboroseste ceva.

Sms-ul a dat roade, Mircea chiar incepe sa citeasca din ziare, e incredibil! Evrika! … chiar face chestia pentru care e platit!

I saved Mircea Badea’s show (job) last night.

Later edit: Ati observat ca a disparut spotul cu imaginea “imprumutata”? Ati observat ca in emisiunea lui Mirciulica nu se mai difuzeaza poze de pe alte site-uri? Oare de ce?!

, , , , , , , , , , , ,

9 Responses to Unii uita pentru ce sunt platiti

 1. Piticu21 25/11/2006 at 8:50 pm #

  de unde stii ca pentru aia e platit ? :)

  si … hai sa apar si eu la tv … o sa imi dai si mie sms-uri ? :P

 2. Oradeanul 25/11/2006 at 9:02 pm #

  Presupuneam ca pentru aia e platit, poate ma insel …
  Probabil o sa-ti dea si tie persoana aia sms …daca o sa aiba centi :D

 3. lethall 25/11/2006 at 11:21 pm #

  hai sa coboram cu picioarele pe pamant, Mircea badea e un ***at [asta am zis-o eu, nu Oradeanul, nu va luati de el ;)], nu merita nici macar atentia dintr-un spital de nebuni, in primul rand ca se contrazice sigur de multe ori.
  Stiati ca: el este de fapt un inginer incapabil, d’aia l-au trimis parintii pe la televiziuni sa vorbeasca acolo degeaba. PAREREA MEA

 4. Andrei 26/11/2006 at 4:32 am #

  @lethall: Am auzit zvonuri conform caruia Mircea Badea a facut Cibernetica. Asadar e in cel mai rau caz un economist incapabil, nu inginer.

  In alta ordine de idei, exista un jurnalist destul de cunoscut numit John C. Dvorak. Colaboreaza cu PC Magazine, are podcastul lui si face TWiT cu Leo Laporte. Strategia lui e simpla: gaseste un produs/serviciu cu popularitate mare si il ataca. De fiecare data urmeaza un val monstru de flame-uri in directia lui, dar care il face mult mai popular.

  Mircea Badea are cam aceeasi strategie, vad eu. Altfel nu inteleg de ce s-ar apuca omul sa se bage in seama cu tot felul de comentarii de pe internet. Uitati-va cata publicitate a primit emisiunea lui. Altfel, ce audienta ar avea o emisiune difuzata la 12 noapte, in reluare a doua zi la 9 dimineata. Asta ca sa nu mai zic ca scopul emisiunii e sa treaca in revista ziarele de maine.

 5. koma 26/11/2006 at 11:22 am #

  so long with celebrity dude!

  daca a scos rubrica respectiva cum mai ajungi tu pe sticla? just think of it! o sa regreti lipsa lui.

 6. Gollazzo 27/11/2006 at 12:53 pm #

  Siropu asta trebuie inchis…Adica isi face reclama pe sticla la A3? Cat ai dat mah, sa apari cu poza ceea cu Lotus?

 7. adi 29/11/2006 at 1:04 pm #

  Stitzi ceva?? Mi se pare mie sau vorbitzi aici degeaba? Ce va intereseaza ce face omu ala la teveu? Daca nu va convine nu va mai uitatzi da scutitzima da parerile voastre. In primu rand jumatate din cuvintele pe care le zice nu le intzelegi oradeanule..probabil de aia nu itzi place sa te uitzi la emisiunea lui..si daca erai putzin atent la emisiune observai ca are dreptate in unele privintze. Poate ca ar trebui sa te mai informezi si tu, dar cel putzin cu grupul din Cluj el a patzito, si chiar nu minte deloc. Asha ca parerea mea ii vezitzi de treaba si uita-te pe atomic sau Cartoon Network.

 8. adi 29/11/2006 at 1:06 pm #

  A da ..si maica-sa nu cred ca l-a trimis la emisiune. Poate ar trebui sa mai si cititzi o carte pe care o scris-o maica-sa. Va mai cultivatzi si voi

 9. Mariuss 02/12/2006 at 6:39 pm #

  Sunt mai mult decat convins ca badea/Antena 3 nu vor avea de suferit de pe urma necazului cu poza. Daca intrati pe forum la A3, o sa vedeti ca femeia e o nebuna isterica, “avocatul” e un ciocoflender de 2 lei, si cazul e de kko. Doi la mana, legea e de partea lui Badea.
  Cat despre emisiune, cui nu-i place, de obicei schimba canalul, nu se masocheste uitandu-se la el.