15 thoughts on “SPAM!!!”

  1. dap.. eu stiu.. pana de curand eu ii trimiteam pe pustani sa va aduca pliantele de la banci si de la profi. Raspunsul e destul de simplu: fie pui un afis pe care scrie k e interzisa distribuirea de materiale publicitare in scara respectiva.. fie puneti un panou/cutie pe care scrieti Reclame.. si ele vor fi puse acolo. Altceva nu poate fi facut.. atata timp cat magazinele vor genu` asta de publicitate. trust me.. i know 😉

  2. HAHAHAHAHA

    Micșorăm gaura pe care intră corespondența așa încât să intre doar plicul cu factura. Așa se mai filtrează un pic “spamul”

    Oricum foarte tare faza.

  3. Am vazut ca si la Bucuresti se face cum sugera blinder: se pune o cutie pe care scrie “Reclame” sau “pliante publicitare”, si acolo se lasa aceste reclame. Oricum, in multe blocuri(nu bloguri) vad cum oamenii isi verifica mailboxu’ fizic & arunca direct acest reclame la gunoi – spam must go on! 😉

  4. stefanM.. la Bucuresti se face asa deoarece acolo deja lumea stie cum sa procedeze.. la cate pliante primesc. in Oradea is doar 2 firme importante de distributie.. deci aici nici nu se distribuie prea mult. incetul cu incetul fiecare scara va fi `dotata` ;))

  5. Noah bine…

    Noi avem interfon, usa este (teoretic) inchisa totdeauna (adica avem spam filter :D)

    Si totusi… totdeauna suntem cat se poate de informati despre ultimele noutati din Real, Praktiker, Diego si altele, + Superinfo! Oare exista un Backdoor in sistem? 😀

  6. Simplu, e nevoie de 2 ingrediente :
    1. Interfon
    2. O bataie sora cu moartea la vecinii care deschid usa la toti spamerii.

    PS: Chiar functioneaza. =))

  7. Si daca suna la interfon si zice ca e de la gaze … ?

    Ii ceri vreo legitimatie sau ii dai drumul. Deci nu e o varianta, trebuie un filtru mai puternic 🙂

  8. Mai au si nesimtirea sa sune la interfon cu “va rog deschideti, posta publicitaraaaa”. Alta data au zis “buna ziua, am venit cu porta… (trec 5 secunde) pardon, cu posta”.

  9. Hm… dulau-nu tine… interfon-nu tine… batai-mi-e lene…
    O “solutie finala” ar fi sa zidesti sau sa pui o caramida in posta (Este un episod de seinfeld une Kramer, a facut o chestie de-asta ca sa nu-si mai incaseze spam de-asta printat). Pe mine oricum ma doare la 3 metri in fata p..ii de orice primesc in posta in afara de factura la mobil. Si pe aia pot s-o platesc fara tidula propriu-zisa.

    O alta varianta cu caramida ar fi: iei spam-u, il legi frumos de caramida, astepti sa se faca 3 dimineatza, iei masina sau orice alt mijloc de transport care fuge mai repede decat vreun eventual paznic pensionar si te deplasezi pana la sediul spammerului (ca aici de obicei scrie mare si citet unde ii gasesti), sa luam de exemplu profi si arunci “obectul” printr-un geam (de preferat chiar usa aia mare e sticla de la intrare) sau un parbriz de masina de la firma. Se repeta de cate ori este necesar.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading