De unde iau un maus?

Intru in ultrapro.

Eu: Maus a4tech X-750 aveti?

Vanzatorul: Pentru gaming?

Eu: Nu, pentru blogging …

Vanzatorul: 0_o …

Anyway, vreau un a4tech X-750 si nu gasesc nicaieri in Oradea, nici pe centru, nici la ultrapro si nici pe unde am mai dat. Vreau si un pret decent la el … Ce magazin din Oradea il are? …bag si reclama pe blog 😀

11 thoughts on “De unde iau un maus?”

 1. logitech rulz am un mx518 de vre`un an si ii ca nou vechiul a4tech dupa un an era bulit incepea sa mearga ca prostu de unu singur sau sa tremure pointeru pe ecran tot de unu singur fara sa`l ating =)
  dai un ban dar ii MOUSE nu soarec salbatic =))

 2. Hai ma… A4Tech la asa laptop?!?
  Daca vrei mouse iei un Logitech sau Micrososft (3 ani, respectiv 5 ani garantie).
  Dar daca tot nu vrei sa bagi bani in ceva de calitate si te multumesti cu putin, nu mai pierde vremea: ia primul mouse naspa care-l gasesti in format mic (pt laptop) ca tot acolo e..

 3. pot sa iti fac eu rost de mausi din astia … da nu ii recomand … si nu-mi plac ca au butoane gramada … plus ala de 2x click ;))
  unde mai e farmecul lui dublu click ? 🙂

 4. eu tot ce am comandat cam in 2 zile imi ajungeau.taxele de transport ce am platit cel mai mult o fost 135.000 :),acuma depinde cat de mult iti doresti 😀

 5. La Bene International, la 100 de metri pe stinga cum mergi spre gara, dincolo de pasajul de la Crisul. Am luat de acolo un astfel de mouse cu circa 70 lei.

Comments are closed.