YouTube si Google

Toata lumea vorbeste mai nou cum ca Google ar vrea sa cumpere YouTube. Altii ziceau acum cateva zile ca ar fi o investitie proasta.

Eu sunt de parere ca sunt doar zvonuri lansate cu scop de marketing si ca Google nu va cumpara niciodata YouTube. Google are deja Videos si o duce destul de bine, plus ca inafara de Blogger, gigantul motor de cautare nu a cumparat nici un site – comunitate mare.
Vrea cineva sa puna pariu cu mine?

14 thoughts on “YouTube si Google”

  1. Au fost doar zvonuri si atat. Nici macar rol de marketing nu au avut. Google nu a avut, nu are si nu va avea intentia sa achizitioneze YouTube, cum nici cei de la YouTube nu vor sa vanda proiectul.

  2. nu. eu nu l-as cumpara, ci mai degraba as incerca sa ii fac sa imi vanda spatiul de reclama. ca google, as iesi mai castigat asa.

  3. Google a mai cumparat si writely dar care oricum era si este beta… si nu este o comunitate mare, dar… motive ar avea sa cumpere YouTube.

    Nu pun pariu! 😛

  4. Google agreed to acquire YouTube, the Web’s most popular video-sharing site, for $1.65 billion in stock, the company announced today.

    na ca l-au cumparat !!! :))) marele expert “marketer” oradeanu’ s-a inselat…bateam eu pariu cu tine dar n-am vazut mesajul tau postat…. http://www.mercurynews.com/mld/mercurynews/15717823.htm ce zvonuri ? cum sa fie zvonuri daca au zis ca sunt in negocieri…puteau sa esueze….sa nu le convina…dar zvon era imposibil sa fie… chiar m-ai facut sa rad :))))))

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading