4 thoughts on “Lumea in care traim”

 1. Da, e cu wordpress pentru ca nu ma pricep la php si wordpressu face toata treaba singur… Eu doar l-am mai pictat pe ici pe colo si i-am pus niste plug-inuri.

  Deci, site-ul e facut de un amator. Insa are cele mai multe functionalitati pentru un ziar on-line (nu-s modest de loc) de provincie.

 2. Sa nu ma intelegi gresit, nu am zis ca e un lucru rau …imi pare bine cand vad ca se poate folosi wordpress-ul si la altceva decat la bloggs 😀

  De abia dupa o zi am vazut ca aveai tu jos copyright … GG Razvan 😀

 3. Stai, stai, ca nu am zis ca ai zis ca e lucru rau. Atata iti trebuia 🙂

  Stii, am vazut o multime de site-uri de ziare facute cu joomla, xoops sau chiar cu php-nuke… si aratau groaznic. M-am jucat si eu cu astfel de CMS-uri putin, insa mi s-au parut extrem de dificil de configurat. Nu dificil neaparat, cat mult de munca.

  (Pe hostul actual am Fantastico, care-mi instaleaza automat CMS-urile sia lte chestii.) Dupa cum vezi, ma dau si eu rotund ca stiu cuvinte de astea dificile…:)

  Apropo, nota noastra de copyright permite preluarea textelor atata vreme cat se mentioneaza sursa. Ala cu jandarmul era preluat de noi de pe o agentie, care are aceeasi politica in materie de copyright.

  Sa ai o zi buna si sa-ti lustruiesti placa de snowbord… Ca vaz ca ninge pe la voi. La noi e inca putin cald… de la explozia de la RAFO…

 4. Ca sa nu mai zic ca wordpress face 60% din treaba de SEO care ar trebui s-o faci singur in mod normal 😛 …si eu sunt PRO WordPress 😀
  N-am citit prea mult despre chestia aia cu RAFO, poate ar fi timpul:D

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading