De ce intarziem la servici?

parking

Pentru ca unii nu stiu sa parcheze; pentru ca daca esti smecher parchezi unde vrea muschiu` tau; pentru ca unii (proiectanti, ingineri) nu au idee cum ar trebui sa arate o strada pe centrul orasului; pentru ca … pentru ca …
Meet Idiot (version number) BH-08-DFA …

(poza facuta cu un Sony Ericsson K750i; by Tommy)

10 thoughts on “De ce intarziem la servici?”

 1. Tommy, mai bine spui ca ai fost la femei 🙂
  Oricum ai o penalizare de 10% pe ziua de azi
  semneaza
  Sefu lui Tommy

  PS: Sa vii sa iti maresc salariul, sa ai bani de un telefon ka lumea, ca asta e najpa

 2. pentru ca ai dreptate 😛

  plus ca nici pe trotuare nu poti circula ca pieton, pentru ca sunt pline cu masini. daca ai la tine o cheie, poti testa vopseaua. poate se invata minte dobitocul…
  daca nu, exista intotdeauna oglinzile retrovizoare 😛

 3. sa`mi suga ciorapii toti care zgarie masinile parcate pe trotuare din cauza ca nu au alt loc.

  am s`o zis direct, fara menajamente: cand e full de masini si nu mai ai unde parca, faptul ca platesti impozit care merge in banii publici iti da dreptul sa parchezi pe o parcela publica, chiar nedestinata masinilor, ci pietonilor. pentru ca 99% din soferi nu o fac din rautate, ci din imposibilitatea de a parca intr`un loc adecvat.

  deci testati`va cheile pe alesii locali, care calculeaza strategiile locurilor de parcare.

  i`m sick of all

 4. Acum cateva zile am vazut un Hummer zgariat. He, he, he 😛 Koma, iti inteleg supararea, dar ce zici de cretinii care parcheaza in asa fel incat ocupa trotuarul si o banda si jumatate dintr-un carosabil care orcum e vai de capul lui? Aia nu merita un cocktail Molotov?
  Faptul ca platesti impozit nu iti da dreptul sa parchezi unde ai tu chef. Crezi ca in alte orase e mai usor? Acolo Exista insa parcari subterane. Oricum, educatia la noi e egal cu zero, toti idiotii conduc cu 80 la ora pe strazi aglomerate cu circulatia pe o singura banda, iar pietonii cred ca toata strada e a lor. Deci parerea mea e ca vina revine tuturor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le iei apararea unor nesimtiti, fie ei pietoni, biciclisti, motociclisti sau conducatori auto.

 5. Poi… io nush ca-s mic 🙂 da’ nu cumva avem un serviciu public pseudo-militar numit Politie Rutiera care ar trebui sa-i frece’n cur pe astia care parcheaza in asa hal?

  Astia ar merita sa li se fure masina si sa se vanda pe post de fier vechi 😀

 6. 🙂 Cate pareri … Am vazut o faza similara…pe strada universitati… O domnisoara foarte “experimenta” (probabil in alte cele…) a blocat toata strada cu stilul ei de a parca “impecabil”, pe o strada care si asa e vai de capul ei, doar stiti si voi. Si culmea, nu misca un deget sa faca ceva. Cu un asemenea comportament, ca sa nu zic sofer, ce ar trebui facut?

 7. Da asta este cat se poate de adevarat … si eu amj patzito aia intro seara cand veneam din rogerius si cand am foist pe langa Heat nbu o putut trece tramu ca un idiot omparcat in asa fel incat sa nu poa sa treaca tramu de el … si o trebuit sa ne d3em jos sa vedem unde e ala … si pe urma duopa ce a venit tipu tot nu am facut nika ca o trebuit sa dea tramu cu spatele si trebuia dirijat … asa ca om bun ce is mam oferit sa o fac numa de dragu de a pleca o data de acolo dupa ce am stat mai bine de 30 de min acolo … Asta e realitatea … cruda si oradeana …

 8. “Așa-i la țară!”, prea mulți cioflingari cu carnet. Åži eu încă mă mai mir cum de stau de 1 an să termin cu școala de șoferi; probabil sunt mai bătut în cap, cine știe?

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading