Daca business-ul tau depinde de online si BRD

Stiam ca nu sunt de incredere de cand am avut (eu si alti prieteni de-ai mei) probleme cu ei, mai ales la credite …te trezeai cu niste datorii pe care nu stiai de unde le ai, ca sa nu zic ca pentru 15 lei (de care nu stiai) te trezeai in baza de date a rauplatnicilor. Mai precis atunci era vorba ca vroiai sa te duci sa platesti dar nu iti ajungeau acasa hartiile …fara care nu puteai sa platesti deci erai automat trecut in baza de date a fomistilor …de faptul ca era mai mare dobanda decat rata mai are rost sa zic? …
Anul trecut prin noiembrie (acum un an, stiu) zicea cineva care-si desfasoara business-ul pe net ca a constatat cu stupoare ca nu-si mai poate face platile pe net folosind serviciile BRD prin care transfera in fiecare luna un sac de bani. Cum business-ul lui depindea strict de asta a avut si un sac de pierderi (e vorba de o companie romaneasca de hosting care inchiria si de dincolo servere).

BRD nu si-a instiintat din timp (defapt deloc) clientii ca nu vor mai putea face plati pe net, mai mult cand incercai sa faci o tranzactie primeai si un mesaj de genul “No funds available” …te faceai si de rusine ca nu aveai bani. Au modificat si contractul peste noapte. (daca ei au ascuns-o am zis s-o scot eu la suprafata)
Dupa cum ziceam mai demult, am cont la BCR cu care-mi platesc serverul si domeniile si etc si deocamdata nu am avut probleme. Daca a mai avut careva probleme cu BRD ii rog sa posteze aici.

2 thoughts on “Daca business-ul tau depinde de online si BRD”

 1. Daca business-ul tau depinde de online si Raiffeisen.

  Am fost cu cardu vechi (Mastercard in € aka Eurocard) sa imi dea cardul nou. (Cardul este valabil doar 1 an, in fecare an imi este oferit unul nou, valabil inca un an).
  Tipa de acolo, cica nu il are.
  Intreb de ce?
  Tipa se uita, apoi imi zice: pai a expirat!
  Eu: pai normal ca a expirat, uite-l pe cel vechi, da-mi cardul nou.
  Tipa imi zice pai nu, ca cica a expirat de tot.
  Eu: cum de tot?
  Tipa: de tot, ca nu l-ati folosit in decurs de 3 luni.

  WTF??? Folosesc cardul asta la cumparaturi pe net, si il folosesc cand vrea muschiu meu, nu din 3 in 3 luni. :((
  Acum cica trebuie sa platesc o taxa de 10€ pentru reemitere card. 🙁
  Cred ca schimb banca. De 10€ imi permit luxul sa vad cum e si la altii, nu?

Comments are closed.