Basescu, inima comertului

Butonand telecomanda televizorului, in capsorul meu micut si delicat s-a incropit o idee pe cat de caraghioasa si ridicola, pe atat de ingenioasa.

Dar sa va spun despre ce este vorba. Se stie ca reclama e sufletul comertului si ca o reclama bine facuta atrage dupa sine profituri uriase si respect deopotriva. Urmarind principalele buletine de stiri am ajuns la concluzia ca cea mai buna figura pentru o reclama tipic romaneasca ar fi cea a presedintelui Traian Basescu. Zau asa. Anul trecut a tot promovat litoralul romanesc si traditiile romanilor (indirect, ce-i drept) iar la SAB presedintele a apreciat in mod special masinile autohtone precum si pe cele mici (oare de ce?).

Haideti sa ne imaginam urmatoarea reclama cu Basescu: A venit toamna si ca in fiecare an ne asteptam la inundatii, cu siguranta cea mai profitabila afacere din Romania ultimelor luni a fost cea cu pompe. Nu cred ca e prea greu sa vi-l imaginati pe Traian Basescu imbracat in costum de marinar, indemnand romanii sa foloseasca, cu drag si spor, pompe.

Asadar, sa cumparati / pompati bine.

(scris de Crina)

, , , , , , , , , , ,

3 Responses to Basescu, inima comertului

 1. arhiduke 30/10/2006 at 1:08 pm #

  Dau la pompa, daca fata s-a oprit…

 2. Pimponel 30/10/2006 at 8:40 pm #

  Oradeanule, te-am taggat.
  http://pimponel.nimic.org/?p=87

 3. Piticu21 30/10/2006 at 8:54 pm #

  dupa ce ies si eu cu base la bere … o sa te sustin si eu … nu de alta da am o groaza de preteni care au facut asta si ma cam oftic :)