Basescu, inima comertului

Butonand telecomanda televizorului, in capsorul meu micut si delicat s-a incropit o idee pe cat de caraghioasa si ridicola, pe atat de ingenioasa.

Dar sa va spun despre ce este vorba. Se stie ca reclama e sufletul comertului si ca o reclama bine facuta atrage dupa sine profituri uriase si respect deopotriva. Urmarind principalele buletine de stiri am ajuns la concluzia ca cea mai buna figura pentru o reclama tipic romaneasca ar fi cea a presedintelui Traian Basescu. Zau asa. Anul trecut a tot promovat litoralul romanesc si traditiile romanilor (indirect, ce-i drept) iar la SAB presedintele a apreciat in mod special masinile autohtone precum si pe cele mici (oare de ce?).

Haideti sa ne imaginam urmatoarea reclama cu Basescu: A venit toamna si ca in fiecare an ne asteptam la inundatii, cu siguranta cea mai profitabila afacere din Romania ultimelor luni a fost cea cu pompe. Nu cred ca e prea greu sa vi-l imaginati pe Traian Basescu imbracat in costum de marinar, indemnand romanii sa foloseasca, cu drag si spor, pompe.

Asadar, sa cumparati / pompati bine.

(scris de Crina)

3 thoughts on “Basescu, inima comertului”

Comments are closed.