Opinia unei jenante

Citesc azi in Evenimentul Zilei ca o feminista cunoscuta al secolului XX il “acuza” pe Steve Irwin de o moarte jenanta si spune ca a primit ce a cautat, ca lumea animalelor s-a razbunat pe el ca le tot provoca.
A uitat cate animale a salvat si de bucuria copiilor care au vazut si invatat ceva cu adevarat interesant la televizor dincolo de stirile si programele senzational de proaste difuzate peste tot pe glob.

Pana la urma reiese ca feminista Germaine Greer a spus-o pentru a-i creste publicitatea, pentru a fi recunoscuta ca o controversata. Yeah, sure …hai sa ne folosim de moartea unui barbat pentru a ne creste PR-ul. Aici e vorba de o altfel de prostitutie …si ne intrebam de unde invata toate celelalte …
Stop feeding us bullshit!

Inapoi la cratita!

8 thoughts on “Opinia unei jenante”

  1. Aceasta metoda de a-si face publicitate unele persoane a devenit o moda. Sunt si eu scarbit de inconstienta in care se scalda unii, facandu-le rau altora! Si pentru ce? Pentru cateva aparitii in mass-media? Doamne…

  2. Da, e un fel de moda, vorba artistului. Mai ales ca fiind mici, nu prea aveam de unde sa stim ca vipera neagra este pe locul 3 in topul celor mai veninosi serpi, decat de la el, pentru ca avea un mod diferit de prezentare, evident mai eficient decat infintele documentare, cu acel omniprezent povestitor cu limba de lemn. Intepa-o-ar pisica-de-mare.

  3. sa moara vaca aia in chinuri . de idioata ce e.
    steve a fost primul care a aparut la tembelizor sa faca ceva bun. si nu a facut rau animalelor.
    Btw, nu ati observat.. ca dupa el au aparut ca ciupercile dupa ploaie ? alti 100 care faceau ce a facut si el ?
    haha… fuck them all

Comments are closed.