Rapcrash – Decembrie 2004

rapcrash 2004

Ce spunea un text de atunci:

Primele impresii dupa prima editie RapCrash 2004 ? Poi daca showul ar fi fost organizat de Dumnezeu ar fi iesit perfect, dar a fost organizat de 3 zei, si nu cred ca a iesit cu nimic mai jos de perfectiune.
Multumim celor care au venit la party si au sustinut cultura rap, cat si celor care au creat-o pe scena, ridicand No Problemu` in aer.
A fost o atmosfera super si echipa noastra s-a simtit foarte bine.
Ce mai putem spune ? Pozele vor fi puse pe site cat de repede putem noi (sa nu uitam ca suntem si noi obositi)
Acest text se va mai completa … depinde de inspiratia si viteza mea de dezaburire
Multumim Smoked Rhymez (HK si `3Ga,) si Dome pentru ca au creat acest party pentru Oradea, multumim No Problem pentru ca ne-a lasat sa ne desfasuram, multumim Zozo pentru sponsorizarea cu echipamente, multumim Radio Transilvania (in special Dj Adi Filip si Alex Ardelean), multumim CNA`ului pentru ca ne-a lasat in pace, multumim tuturor care au urcat pe scena, si nu in ultimul rand celor care au venit sa auda si sa vada.

Asta e tot pentru amintirea vremurilor ce au trecut, cat si pentru cei care au auzit de RapCrash dar nu au stiu cu ce se mananca. Cei care stiu …le e dor.

Pe cand mai facem unul?

7 thoughts on “Rapcrash – Decembrie 2004”

 1. Uai Oradeanule…..ce vremuri au fost….n`o sa uit cat traiesc.. Rap Crash 2004 :>…ar fi ceva sa se mai organizeze unu :> da si mai fain sa fie :>…& by the way…your blog rocks ! :D…tine`o tot asa;)

 2. Deci … urmatorul rap crash se pare ca nu se va tine … asta datorita lipsei de fonduri … asa ca daca sar strange fonduri … totul sar rezolva si vom avea un Rap Crash adevarat ca si ultimul pe care din pacate lam ratat din cauza unor probleme mai putin importante … dar urmatorul nu am de gand sa`l ratez … eu zis ca ar trebui sa adunam niste sponsori … sa le prezentam materialul … si sa le aratam cum a iesit ultimul si eu zis ca ar fi deacord ca sa se mai organizeze unul … si pe acesta ar trebui tinut … in aer liber … undeva la strand … si after party cu orgii pe acolo … 😀 eu unu ma bag … daca mai este cineva cu mine … sa lase pe acia mesaje si mai vb … hai avetzi grija de voi … si Long Live Hip Hop

 3. Geezaz.. A fost cumva Marea Adunare a Clovnilor ? WTF ? Ce tari is tricourile peste plovere de piatza 😀 RULLZ! si doze de Coca Cola reciclate in LANTZURI DE RAPPER ! :))
  Thx GOD!! ca nu au mai fost fonduri pentru a doua editie de RapCrash… adevarul e ca… a fost un CRASH adevarat…
  Catalin si Chelu` tre` sa fi fost pe foame mare… de au lasat NoProblem`u pe mana astora 😀

  Unde-s vremurile de aur… cand duduia NoProblem`u cu OOFFF VIATA MEA ? 😀

 4. Tare as vrea sa va vad la o rockoteca de prin ’95. Sunt curios cati din “baietii duri” s-ar fi incumetat la un pogol pe Dark Tranquility 😀

 5. cum am spus si in alt comment: ” ah the good ‘ol times “. Toti care au fost prezenti isi doresc inca un eveniment de aceasta amploare… asa ca sa punem mana de la mana, sa vedem ca numa asa mai poate fi organizat inca unul 🙂
  Bafta!

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading