Microsoft LIVE – domeniu si hosting gratis

Pentru cei care stau in US (sau stiu sa se descurce) – trebe sa aveti si un card pentru a se verifica identitatea …
Microsoft ofera un domeniu (com, net, org), 30MB spatiu stocare, 10GB trafic pe luna, 5 adrese de mail de 2GB fiecare, toate gratis.

Ca sa vedeti cum merge (pana se activeaza)

http://temp.siropelnet.officelive.com/default.aspx

http://www.siropel.net

Partea buna: e gratis

Partea proasta: puteti creea pagini doar cu editorul lor, nu aveti acces FTP.

4 thoughts on “Microsoft LIVE – domeniu si hosting gratis”

  1. Daca esti absolut, neaparat, numa-numa depdendent de astfel de serviciu, cazi iar la mana celor de la Microsoft si serviciile lor de taraba.

    Doar privind putintel in codul sursa a ceea ce exporta jucareaua, ca webdesigner, imi vine sa-mi fac harakiri cu tastatura. Lipseste Doctype, con invalid cu galeata, atribute lipsa, cod in plus cu galeata, table desgin, mai mult javascript decat poate intelege nativ o gorila, dar partea buna – e gratis nene 🙂

    Inca un exemplu concludent ca Microsoft o duce mai bine la capitolul marketing decat tehnologie si un gand incurajator pentru (un)supportul pe care IE il va avea in vremurile viitoare.

    Norocul lor ca TIDY nu s-a infiltrat si in IE, sa vada si omu’ prost de la drumu’ mare, cam ce sta in spatele strategiei web Microsoft. O culoare rosie face cat o mie de injuraturi.

    Pentru cei ce nu folosesc Firefox si nu au auzit de validare HTML sau TIDY, have a looksee https://addons.mozilla.org/firefox/249/

  2. Ok, inafara de domeniul gratis nu vad nimic interesant in toata chestia asta! Decat sa ma strofoc cu un site editor de toata caca, fara acces ftp si sa trebuiasca sa ma incadrez in 30 de megi mai bine imi iau un cont gratis la un free host de 500Mb si rezist cu un subdomain. La o adica daca ai continut si stii sa iti faci publicitate nu numele conteaza!

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading