In absenta

Viata sociala in exces m-a tinut departe de blogging o vreme …am revenit.

Acest domeniu este de vanzare (in cazul in care imi convine oferta) …daca vreti sa faceti o oferta trimiteti un mail.
Mai jos, imagini socante dintr-o ferma de animale pentru blana (cred ca m-am exprimat corect) … daca sunteti slabi de inima sau iubiti animalele nu are rost sa va uitati, cruzime, pentru mine imagini ce-mi provoaca nervi si dispret fata de oameni.
LINK Removed

9 thoughts on “In absenta”

  1. sa`mi bag picioru ce oameni..sa`l jupuiesti de viu..cu blana pe jumate trasa de pe el..si animalu inca se zbate..mai apoi animal jupuit de tot..si inca`i viu…vai si amar..pe cuvant ca imi era pofta sa mananc ceva dulce inainte de a ma uita la asta..dar acuma..imi vine sa dau afara si ce am mancat in urma cu 2 ore..trist.. 😐

  2. nenorocitii aia ar trebui sa aiba parte exact de acelasi tratament !! Vreau sa-l vad pe patronul firmei decapitat si cu excremente de animale pe hoitul sau nenorocit. Dezgustator! Eu nici macar nu lovesc cainii de pe strada care sar sa ma muste, iar altii jupuie animalul de viu. As ucide un om, dar un animal niciodata.

  3. oribil….nu pot sa exprim in cuvinte tot ce am vazut pana la jumatate…mai mult n-am mai rezistat…blana sintetica e alternativa celei naturale si astfel s-ar termina cu asa ceva….dar intr-o alta viata probabil

  4. Desi ceea ce s-a prezentat in material e de-a dreptul jalnic si as fi de-acord ca acei avizi dupa bani si sadism sa fie inlaturati, nu pot sa zic ca sunt de-acord cu Hacky Maximus. De exemplu eu, de fiecare data cand vin seara acasa, tre’ sa fiu foarte atent sa nu sara cainii vagabonzi din gradinita blocului la mine fara motiv, ce sa mai zic de oamenii care circula pe strada; s-au obisnuit aici pentru ca sunt oameni ca tine care ii hranesc fara motiv intemeiat, dar zi-mi tu mie: iti convine ca, din salariul tau, statul sa tina orice betiv si ciuruc? E exact acelasi lucru. Asa ca mai duca-se undeva toate organizatiile de salvat cainii si pisicile in mod excesiv. Si eu iubesc animalele de cand sunt mic, dar n-am putut sa inteleg niciodata de ce unele animale merita mai multa atentie, iar altele (aproape) deloc. De fapt se-ntampla ca si cu oamenii: in timp ce unii oameni mor de foame si lipsa de compasiune, altii au meniuri complete la caini Chihuahua – trist.

    Vorba lui Koma – “the end is near”.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading