Revista facuta de bloggeri

Mi-a venit ideea sa scoatem o revista …facuta de bloggeri …pentru bloggeri si nu numai …
Ideea: lansata GRATIS in format pdf si html (de preferabil o data pe luna)
-sa stabilim un standard de publicare (as prefera sa avem de toate, foto, politica, sport, IT, muzica etc – inafara de chestii personale) – revista de interes general (?)
Cine vrea sa ajute sau sa contribuie sa-mi dea un mail (laurentiu at oradeanul dot com), avem nevoie de scriitori (bloggeri), un photoshop-ist si un dtp-ist. (cine vrea sa faca publicitate s-o faca)
Pana acum si-au anuntat participarea urmatorii: littlebro, nihasa, graymer, hacky, lightning, marius muscalu(*), lulutza (*?), tux, caesar (fara-sens.org), greyheart, cristy, nenorocitu, doodaa, sykand3r, netics
(forum)

17 thoughts on “Revista facuta de bloggeri”

  1. Din limitata mea experienta de manager iti sugerez ca inainte sa propui oamenilor sa se alature echipei tale sa ai foarte clar tu in minte: de ce faci revista, cui te adresezi, cu cine concurezi, care sunt obiectivele tale, care sunt resursele tale.

    Sa spui “o revista …facuta de bloggeri …pentru bloggeri si nu numai … ” ; “(as prefera sa avem de toate, foto, politica, sport, IT, muzica etc – inafara de chestii personale) – revista de interes general (?)”, “avem nevoie de scriitori (bloggeri), un photoshop-ist si un dtp-ist. (cine vrea poate sa faca publicitate s-o faca )” va indeparta persoanele care nu stiu in ce se baga. Asadar – propunerile clare atrag sustinatori!

    Pune pe hartie, fa un proiect si apoi cauta parteneri si redactori. Succes!

  2. Motivul pentru care nu am scris prea multe despre asta mi se pare clar (cel putin mie).
    O sa fim multi si astept propuneri (am o idee, dar vreau mai mult) … suntem mai mult cu diferite experiente si trebe analizat …e bine ca invitatia a fost facuta.
    P.S: as vrea ca primul numar sa iasa pe undeva prin august
    ms de feedback 😀

  3. Aveti nevoie de cineva care sa stie BINE Quark. Un tip cu Photostop. Un plan de bataie. Numar de pagini FIX. Data EXACTA de lansare in fiecare luna. Logo. Un numar de minim 3 redactori la 20 de pagini. Ganditi-va CE informatie doriti sa furnizati si CUI. Asteptati-va ca din 30 de oameni care se ofera pentru primul numar sa ramaneti cu 15, iar din cei 15, 10 sa se dea batuti dupa al treiea numar. Pe de alta partea, odata lansata revista, precis veti atrage alti oameni dornici sa colaboreze.
    Succes 😉

  4. 3 redactori la 20 de pagini ? eu zic ca 10 pagini e suficient pt. inceput…chiar greu de realizat…oradeanule, idei au mai multi dar majoritatea stiu ca e greu de facut ceva pe bune…numele revistei m-am gandit sa fie Click sau Click Romania…habar n-am…hai si tu oradeanule cu o idee…

  5. deci o sa fie mai tare va Jurnalul National. Am eu experienta, de pe vremea cand mergeam cu revista scolii la WC (prietenii stiu de ce) 😀 Revenind la treburi serioase, ideea lui Oradeanul mi se pare bine-venita, iar punerea ei in practica nu reprezinta decat o simpla formalitate, la surmontarea careia punem toti umarul (exclus cei cu hernie, ca nu vrem sa avem de-a face cu Protectia Muncii) 😆

  6. Pedefeu ****** mi se pare aiurea! Daca vreti sa va adresati la o gama mai larga de cititori dupa parerea mea e nevoie de un numai mai … aaaah … cult as zice! Eu unul nu as citi sigur o revista cu o asemenea denumire (daca nu as sti ca e mana lui Siropel in ea)!

    Ce ziceti de:

    – Viziuni
    – Ghilimele
    – Gandurile urmasilor lui Dracula
    – Umbra Carpatilor
    – Contemplari pastoresti

    Nu ma injurati prea mult daca sunt proaste denumirile, dar un om cu mintea obosita nu poate scoate mai mult! 🙂

  7. cu cea mai mare placere as participa, dar m-am implicat in prea multe lucruri in ultimul timp(munca, alta munca, facultate, deplasari OUT)…pe viitor poate o sa ma alatur si eu 🙂

  8. mie imi place ideea lui subiectiv (BLOG [punct] RO) dar poate fi interpretata ca si site deci nu stiu cat de bine o putem contura… well, pentru ca sunt din team ma pot ocupa eu de logo (asta binenteles daca nu mi-a luat-o netics inainte). ma rog, voi hotarati numele.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading