Avem nevoie de UE ?

Sunt curios cum priviti problema …

Inafara de Paypal si faptul ca-ti faci mai rapid port-arma nu aduce nimic bun. (Auz` tuh …am ajuns sa consideram un lucru bun armele …)

punct de referinta

, , ,

4 Responses to Avem nevoie de UE ?

 1. baba007 28/06/2006 at 1:53 pm #

  suntem un neam de milogi, fara mandrie nationala, prefacuti si snobi … popor madru si pe placul meu sunt sarbii … ei de ce nu se milogesc la (M)UE ca noi ??? pentru ca au mandria lor … pe cand romanii … fix pooooooola … mi-e scarba de (M)UE (a se citi: Marea Uniune Europeana)

 2. Greyheart 28/06/2006 at 2:13 pm #

  Sincer, mie mi frica de aderare. Ne vom duce de rapa. Daca privim in jurul nostru toate tarile care au aderat au avut o perioada de cel putin 1 an de zile in care au intampinat greutati de tot felul. Diferenta dintre aceste tari si dulcea noastra Romanie este ca noi suntem pe nicaieri. Nu am sprijinul moral, economic si politic care sa ne treaca peste acea perioada!

 3. roco 30/06/2006 at 8:26 am #

  Daca vrem un neocomunism… hai sa aderam. Oricum, pe tema asta nu se va face niciodata referendum pentru ca le este teama de vocea poporului.
  Eu votez NU.

 4. Marius Muscalu 29/09/2006 at 10:46 pm #

  lol, dar de ce nu va intrebati cum arata acum romania daca nu era impinsa de la spate de UE….plus fonduri, plus anumite standarde, plus oportunitati, etc….sa nu mai vorbim ca te duci unde vrei in toata europa in excursii fara sa astepti cateva luni pt. viza….a…voi vreti toate facilitatile dar fara sa intrati, fara sa aveti obligatii….cand va aud ma doare capul si-mi vine sa vomit…