Totul la 37.000 lei vechi

Cand plictiseala este mare se trece la planuirea unei iesiri in natura (nici 5 minute planuirea, cu 2 ore inainte de plecare) …calea ce urmeaza a fi strabatuta aleasa cu degetul pe harta, bagaje facute nasol nestiind ce ne asteapta. Ajunsi In Bratca asteptam prima raza de soare si pornim la drum. Stimabilul taran pe care l-am intrebat pe unde sa o luam ne-a dat indicatii gresite si am tras un ocol care ne-a costat mai mult de o ora. A plouat foarte putin, biscuitii cu salam si pateu au fost buni cand am ramas fara paine, si trimisul lui Maier (un iepure de camp) m-a speriat umpic pe la 4 juma` dimineata, si am avut ghinionul sa nu am aparatul foto cu mine sa fotografiez ghemu` de blana ce sarea la nici 10 metri de mine (o fi tras la ridichii). La urma urmei “Dece sa ies eu primul din cort?” Noroc cu berea “Curaj”. Asta e un rezumat la ce-am facut pe acolo. Va pun si poze de la cascada curand.

P.S: Mergeti si voi noaptea in padure (la o ora si ceva distanta de civilizatie) cu 3 lanterne ca sa aduceti lemne pentru foc.

11 thoughts on “Totul la 37.000 lei vechi”

  1. Intradevar interesant 😛 decat sa stai acasa , mai bine o plimbare in padure pe caldura aia la prima raza de soare 😛

  2. e stiut faptul ca daca vrei sa se intample multe trebuie sa lasi aparatul acasa. altfel nu se intampla nimic notabil.. sau pozabil. 🙂
    dar tu l`ai lasat sa nu te fure careva… 🙂
    scormonitul la cort imi aminteste de parang, cand inca nici acum nu stiu ce creatura a dibuit un rucsac frumos mirositor. pana mi`am gasit toporisca pe intuneric nu am mai avut ce taia. in alta dimineata, iesind in timp record la scormoneli insistente, am descoperit ca suntem pradati de oi. atata erau de rai berbecii aia ca te luau in coarne daca`i suparai prea tare. prefer iepuri.

  3. Berea facatoare de minuni … salveaza oamenii de la ratacire, necazuri, boli si despartiri. Adevarata regina a magiei tulburi: Berea “Curaj”

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading