Politia in actiune

Politia face razii pentru a vedea daca avem soft piratat, aflam de aici.
Urmeaza Rascoala internautilor. (via wayofjoy)

Am decis sa trec si eu la publicarea acestor lucruri pe baza ca multi nu stiu inca de ele. Va las pe voi sa comentati.

P.S: respect ziarul de Iasi pentru ca nu au “infrumusetat” articolul in stilul caracteristic in care o face presa in zilele de astazi.

10 thoughts on “Politia in actiune”

  1. Bhuuuullshhhiit… scuzatzi tusa. Nu vin astia si pe la mine pe’acasa ? au pus mana pe computeru` meu le-am si taiat beregata, jur 🙂 de lucrul si investitia mea de-o viata nu se atinge nici mama. punct. hai ca ma apuc eu de instalat linux cu windows xp in virtual machine, sa vedem ce iese…

  2. curiozitatea mea cea mai mare este ce a pus dom’ procuror la share pentru a indeplini limita minima pt HUB. Cu siguranta nu documente de servicu (.doc), nu-i asa ?

  3. daca tipii astia rai isi dau seama ca e loc de castig din amenzile astea o sa inceapa in toate orasele. ideea mea este sa`si bata capul cu metode prin care romanii sa fie platiti pentru munca lor cu suficienti bani incat sa`si permita sa ia cd`uri originale.

  4. Se raspandeste fenomenul. Se aud de cazuri de gen si in curtea vecina la Piatra Neamt.

    PS: Now sharing only open source 😉

  5. cu o floare nu se face primavara, nici vorba sa scoata mentalitate in mai bine de 10 ani formata. pot sa faca dosare penale, ce vor ei, nu le iese.

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading