Hip-Hop Hooray!

Un eveniment la care o sa fiu si eu prezent sa fac poze (yeah, o sa vedeti poze de la eveniment) si sa ma bucur de bere (yeah, I’m an alcoholik). Muzica buna underground.

Printre solisti amintesc de Smoked Rhymez, Rappy si Bruiaj Mintal.

hip hip hooray

Parerile despre eveniment se pot scrie aici.

Clozy: Pe 26 mai 2006 cu începere de la orele 20:00, la Casa de cultură din municipiul Marghita (Bihor) se anunță un eveniment Hip-Hop la care vor evolua trupe și artiști solo precum: Smoked Rhymez, Rappy, O.C.R., Bruiaj Mintal, Verbal Asalt (Oradea), Vikloth (Suceava), Strikt, Creeteek (Baia Mare), NonpatogenKarta (Bistrița), Mr. Siid (Salonta), Flame (Odorheiul Secuiesc), Leahu Andrei, Sfintzii (Marghita) și, desigur, cel care va fi gazda acestui eveniment: nimeni altul decât Tamagotchi. Totodată, vom asista și la un moment pregătit de o trupă locală de breakdance – Techno. Vor fi și surprize.

35 thoughts on “Hip-Hop Hooray!”

 1. Da’ pe cine vrei sa vezi CoraCrist? Pleaca la bucureshti va fi concert 50cent de alah sigur ai auzit…

 2. CoraCrisT nu stunt trupe fantoma numa ca nu ai auzit tu de ele … poate nu suntem la acelasi capitol muzical … si sa stii asa de la mine ca sunt bune … ar trebui sa incerci sa vezi … hai pace 2 all si ne vedem acolo la Marghita … eu unu ma duc cu sigurantza … pace 2 all sper sa venitzi nu o sa va para rau garantat … dupa care se lasa cu beutura si betzie ca deobicei …

 3. Exemplifica te rog Comosicus, asha nu-tzi poate raspunde nimeni la intrebare…
  S-au erah cevah cinic la adresa organizatorilor? Nimeni nu te obligah sa pleci!

 4. de evenimente de genul aceste oradenii (ca Marghita nu e chiar asa departe – chiar la o distanta de 5 RON) au parte o data la 2 ani (din cate imi amintesc ultimul de acest gen a fost Rapcrash-ul din decembrie 2004). cei ce vor urca pe scena sunt oameni care incearca sa faca ceva. prefer oricand un om care incearca decat unul care fute buha si mai si comenteaza ca nu e bine. sper sa nu luati modelul “hater-ilor” “capitalisti” si sa priviti acest eveniment mai in roz. Pas cu pas facem lucrurile sa evolueze!

 5. bah ala cu trupele fantoma sa stii ca toti suntem vii.
  si incercam sa facem ceva.ar trebuie sa apreciezi lucrul acesta

 6. apropo…coracrist…pt remarci dinastea potzi sa te trezesti ca iei bataie si sa nu stii de ce…:)

 7. bah sper ca v-a facut placere acest eveniment..abia astept sa vad pozele,lume destula ..se putea shi mai mult,dar sincer ma asteptam la asta…in rest respect trupelor care au prestat pe scena…mai facem unul in vara…..da in aer liber..

 8. bah asta e mr siid…io n-am sthiut ca nu vii shi am facut pass pt tine..mi-a zis putzin mai tarziu in acea zii incendiara26 mai 2006 hk ca nu mai vii.imi pare rau ca nu ai reushit sa vii
  shi mi-am mai amintit shi de tony p.care din pactae am uitat pur shi simplu shi cand mi-am amintit era deja prea tarziu..da vor mai fi astfel de evenimante..mai vb
  cineva sthie de ceva poze?

 9. Evenimente de genul ar trebui facute mai des. (bun asa,Tama!)
  de pe scena s-a vazut frumos:PP..
  is curios de parerile specatorilor…

  peace and love

 10. Show-ul a fost super-tare , atmosfera a fost aproape asa cum trebuia sa fie 😛 … , cam putzina lume …avand in vedere ca e aproape primul eveniment hip-hop in Marghita , dar sper ca pe viitor sa mai fie evenimente de genul asta . ( Tamagotchi … Bine`asha ! ) Peace !

Comments are closed.