Sunt suparat

Sunt suparat.
Ma trezesc in decurs de 4 ore cu 20 de comentarii pentru moderare …din care 16 continand cuvinte vulgare si alte pareri libidinoase …

Eu zic ca vizitatorii mei pot mai mult de atat, si ca sa ma asigur de asta, voi trece la filtrarea publicului care intra pe site …
La ce ma refer? … ai o parere nociva din care poate rezulta o cearta? …nu numai ca nu iti public comentariul …dar iei si ban de a mai intra pe site pe o perioada nedeterminata. Nu iti convine? … acest site reflecta imaginea mea, fie ea buna sau rea, nu esti de acord cu ea si nu te supui regulilor impuse? …asta este …mai sunt si alte locuri unde mai poti merge.

Aceast site este munca mea (pentru care nu-s platit), comunitatea care citeste s-a format greu si nu voi lasa niste pareri scrise aiurea (dupa parerea mea de romani certati cu viata) sa o destrame.

Nu e un drept sa vizitezi acest site, e un privilegiu.
Asta nu inseamna ca nu poti avea o parere proprie …fii foarte atent cum o formulezi.
Ati fost avertizati, numai bine.

, , ,

4 Responses to Sunt suparat

 1. Hacky Maximus 19/04/2006 at 9:44 pm #

  las’ ,noi sa fim sanatosi ;)
  Stii cum se zice – 2 lucruri sunt omniprezente : prostii si hidrogenul! Daca vrem sa scapam de ei ar trebui sa plecam… pe alta planeta :lol:

 2. moxx 20/04/2006 at 11:59 am #

  asa e in romania:-j …nu te oftica din atat

 3. Roxa 20/04/2006 at 5:50 pm #

  De acord. ‘Si miroase a prostie / in intreaga Romanie.’
  Se pare ca e aplicabil cam in orice situatie. Am cercetat site-ul, destul de interesant. Keep up the good work.

 4. Subiectiv 20/04/2006 at 7:41 pm #

  fii fericit ca ai avut numai 20. sa vezi ce nasol e cind te trezesti in doua ore cu 70 de spam-uri cu penis enlargement si chestii de genul. iti vine sa iti tragi un glont in cap.