11 thoughts on “Progrese”

  1. Told ya guys, he`s higher and higher …

    Ma intreb cum va shoca lumea cand va folosi peisajul faunistic din zona salbatica unde salasuieste…

  2. Poza intradevar este foarte reusita. Felicitari! Se pare ca ai talent la fotografie, poate ai putea sa te inscrii la un curs de fotograf amator, pana la urma urmei nu ai ce pierde.

    \\EOC

  3. M-as indoi sa ma inscriu …mai repede citesc pe net si mai imi arate ceva prieteni care se mai stiu … oricum la cunostintele mele fotografice (care sunt nule) cred ca e ok poza 😛

  4. Inveti mai usor daca iti arata cineva si daca faci sute de poze cu acelasi subiect pana iti iese cum vreu. Oricum e o poze foarte buna pentru un incepator; eu trebuie sa recunosc ca nu am reusit niciodata sa fac un macro asa de frumos cu o compacta, daca nu am obiectivul ala de 5 kile nu ma descurc, asa ca felicitari !

  5. Zdrang, vin eu sa stric totul. Poza e clara dar… atat. Nu trebuia sa centrezi melcul – prima regula in fotografie “pro”! Incearca sa te uiti la poza punand cate o foaie alba pe zona de sus (1-1.5 cm) si una pe zona din dreapta (cam 2 cm). Citeste cateva ceva despre numarul de aur si fa multe poze. Cu siguranta vei descoperi daca ai sau nu talent. Si, inca ceva, nu te multumi cu putin, fii pretentios:)

    Poate era bine sa-l iei din partea cealalta, sa i se vada si antenele (ochii):)

  6. niciodata nu m-am multumit cu putin …dar e ok pentru unul care are aparat de o saptamana si care habar nu are de foto ?…
    mersi lume de incurajari si sfaturi 😀

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading