Internet Explorer Sucks

Cica dupa aproape doua luni de la existenta acestui domeniu …m-am uitat sa vad si eu cum arata din Internet Explorer …si pot sa spun ca IE sucks. Asta este si motivul pentru care am schimbat template-ul …sa se vada bine si in Internet Explorer. Nu pot neglija marea masa de vizitatori care intra pe site.

dump Microsoft, get FIREFOX

10 thoughts on “Internet Explorer Sucks”

 1. Urmaresc des site-ul acesta, si ma obisnuisem cu vechiul template. Era mai atractiv, dar daca considerati ca acesta “da mai bine in poza” o sa ma obisnuiesc cu el. Si eu folosesc IE dar nu m-a deranjat. Mai important era continutul!

 2. hai mai ca`i chiar aiurea =)) eu internet explorer folosesc si site`ul era ok … nush ce ti se pare ca ar fi mai cool in firefox =)) fie ce-a fi viteza tine foarte mult de isp nu de browser as vrea eu sa vad browseru meu ca se chinuie sa afiseze un site cand as avea o banda klumea nu rds` deasta =)) la care si mailul in text mode ii greu de folosit desi avem 512 1024kbps =)) conteaza viteza poate la timpu in care ti se deschide browseru cand ii dai click pe desktop =)) dak ii sa conteze asta iar cand ii vorba de afisare … mie mai multe figuri mi-au facut alte browsere decat internet explorer, opera ii destul de ok dar totusi sunt chestii pe care internet explorer le afiseaza klumea inafara de siteurile care te obliga sa instalezi pluginu` lu peshte (care defapt ii ceva spyware trojan sau mama lui mai stie cu ce incearca adminu sa faca un ban “cinstit”) la care din necesitate mai tre sa schimbi browseru cu unu ne-compatibil cu prostiile alea care poate sunt un complot impotriva IE … ar mai face si alti un ban =)) nu numa microsoftu … ca ii firefoxu gratis dar … nu poti sa zici ca ei il scriu gratis ca ei nu au nici un profit. hai ca deja am luato pe aratura =)) mai vb hai pa

 3. Adevarul e ca IE sucks… asta e adevarul. Si eu am avut probleme cu el in WordPress /Mambo / PHPBB, etc. Si adevarul este ca Firefox e NET superior fata de IE, chiar fata de IE7. Microsucs….

 4. Nu se facea display corect la partea din dreapta, trebuia s-o arate sus …si o punea pe la mijloc …n-am reusit sa o fixez ….am renuntat …si asa zic eu ca va fi ok … plus ca nu se mai baga pozele articolelor una peste alta.
  P.S: ma bazez sa vina lumea pentru continut.

  (asta e themeul classic de la wordpress …dar umpic chinuit de mine)

 5. Mah.. folosesc internet Explorer 7 beta 2 sau cum o fii… Is foarte multumit de el, i-am pus si o securitate mai buna si nu e chiar atat de nasol.. inainte foloseam opera, care era putin mai lent la pagini(dura pana pornea load-ul de pagina) si imi cam dadea erori de afisare in pagina.. 😉 firefox-ul l-am incercat de cateva ori.. shi nu am fost multzumit nici de el.. chiar pot sa ma laud k internet explorer-ul meu merge bine, si mai mult decat atat nu am avut erori.. taburile sunt la fel foarte eficiente, care dupa parerea mea au fost un pas bun pentru cei de la microsoft.. mai departe, ramane sa-l probati si voi sa vedeti cum e, doar atentzie folosesc windows cu licentza nu fake-uri dinalea penale.. si explorer-ul e luat de pe site la microsoft.. deci nu pute chiar asha de tare.. so on..

 6. mah…io folosesc epiphany.
  e browser de web pentru gnome(interfata grafica pentru linux).
  e facut pe motor de mozilla firefox. e la fel de bun ca acesta.
  pe scurt: windows& internet explorer suck.
  use linux&firefox sau epiphany!!!!!!!

 7. cum ziceam folosesc ie6 deocamdata si … nu am intampinat probleme doar cu spam`ul de la pluginuri vor neaparat sa se instaleze in rest … ii okey :)) merge si firefoxu dar … dc sa mai chinui windowsu ca si asa`i chinuit el ferice cei ce`l folosesc pe gratis :)) altceva mai bun nush …. linuxu … mere el incet incet o sa`l ajunga si la desktop dar popularitate la desktop in romania tot windowsu persista =))

Leave a Comment

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading