Concurs cu premiu

Mi-ar fi rusine sa am o firma productiva si sa nu am un domeniu propriu la ea … totusi acest lucru se intampla foarte des mai ales in Romania (unii chiar nu au deloc).

Din aceasta cauza ofer ca premiu un domeniu (com, net, org, biz sau info) pentru cel mai fain articol original ce-l scrie cineva despre “Webul romanesc”. Articolul trebuie sa contina 1000-1500 de cuvinte si o poza. O alta regula ar fi ca participantii trebuie sa aiba deja un blog (sau un website fara domeniu propriu) in care posteaza cu regularitate (vreau ca premiul sa fie folosit, nu sa stea aiurea).

Articolele (impreuna cu adresa blogului tau) se trimit la adresa de mail laurentiu at oradeanul.com pana la data de 31 Martie inclusiv, urmand sa anunt un castigator in prima saptamana a lunii Aprilie.

Va urez succes.

P.S: probabil acest concurs e o urmare a blogfest-ului, oricum puteti da vorba mai departe.

CONCURSUL S-A INCHEIAT.

10 thoughts on “Concurs cu premiu”

  1. Pai d’aia intrebam… nu merita si web-ul romanesc o popularizare la nivel de limba internationala? Sa-nteleaga si saxonu’ ca e interesant ce s-a intamplat din 92-93, cand doar o manuta de initiati stiau ce-i aia “posta electronica”, pana in anul al VI-lea de gratie al prezentului mileniu, cand pana si limba materna ni s-a stalcit de la avalansa de agramati ce populeaza mediul cu pricina. Dar probabil ca pe saxon nu l-ar interesa, asa ca, totusi, ai dreptate.

  2. Daca dadeai premiu macar un jaf de peugeot 407 sau o bunaciune blonda si pofticioasa sa vezi ce de articole primeai … nu le terminai de citit intr-o viatza … eu personal ma inscriam cu vo 50 de bucati de articole din astea … oricum imi place subiectu articolului … ar fi fain sa le putem citi si noi astia pe toate pe undeva …

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading