Ce fac romanii pe net? (partea 2-a)

Isi bat joc de tara lor si prin intermediul uncyclopedia

Chiar nu mai avem scuza, macar sa nu ne mai plangem dece ni se intampla ce ni se intampla …

Desi e destul de funny (fapt ce trebuie sa-l recunosc) nu e locul potrivit …
romania

respect raduceuca

, , , , , , , ,

6 Responses to Ce fac romanii pe net? (partea 2-a)

 1. graymer 24/03/2006 at 7:20 pm #

  care naiba nu are ce face cu timpul si scrie aburelile alea?
  totusi e amuzant. :)

 2. Hacky Maximus 25/03/2006 at 12:37 am #

  eu, ca si roman atunci cand citesc penibilitatile alea, le gasesc amuzante, dar cand ma gandesc ca si un strain le citeste ,imi cam dispare zambetul de pe buze. Stiam link-ul de ceva mai mult timp, iar pe vremea de glorie a MfT, chiar am dezbatut problema asta pe forum :)

 3. moxx 25/03/2006 at 1:02 am #

  mai sunt si chestii adevarate pe acolo… ne-am stricat singuri imaginea in europa

 4. Baba007 26/03/2006 at 2:40 pm #

  faza e ca sunt lucruri adevarate pe acolo … as aprecia eu cam 60% … problema nu e asta … daca sunt adevarate sau nu …. trebuie sa invatam sa ne vindem … sa ne facem o imagine dragutza, un ambalaj stralucitor, sclipitor cu un design perfect care sa sara in ochiu strainului … daca ne promovam tiganii, copii strazii, spaga si hotzia nu o sa atragem nimica bun, nu o sa ne “vindem” mai bine si nu o sa rezolvam nimic…
  Despre cei care au scris porcariile alea acolo eu sincer cred ca sunt niste cretini inconstienti care din plictiseala au facut mai mult rau decat bine.
  sunt si lucruri bune si frumoase in tara asta si pe alea trebuie pus accentul si alea trebuie promovate, iar astea rele trebuie REZOLVATE nu promovate …

 5. gino78ro 31/03/2006 at 2:54 am #

  Romanii s-au obisnuit sa fie umiliti si marginalizati. Daca intrebi orice “west-ic” unde este Rom. pe harta habar nu are! Daca intrebi un Roman, chiar si de 12 ani, unde este orice tara de pe glob, macar se duce corect pe continent, pe cand ei sunt asa de ignoranti incat nu stiu nici macar tara lor cam pe unde se afla. Cat o sa mai suportam asta? La ultimul test IQ pe Europa am iesit in coada clasamentului dupa Bulgaria si inaintea Sloveniei si Turciei. De unde-si iau Occidentalii creierele? De unde racoleaza studenti? Ce natie castiga an de an olimpiade de matematica si fizica internationale? De ce lanseaza teme de proiecte pentru NASA in Romania? De ce umilesc o natie care a demonstrat calitatea ei de agricultor? De ce distrug cu bani industria Romaneasca? De ce la Discovery arata numai tigani ca fiind Romani? De ce francezii filmeaza si difuzeaza numai copii handicapati, grevisti, oameni ai strazii, pensionari cu figuri schimonosite de greutati? De ce romanilor li se arata la stiri numai hoti, numai sinucigasi, violatori, spargatori? De ce sunt pe toate posturile de televiziune foarte multe emsiuni gen Iarta-ma, Din Dragoste, Da-i paucii, Infidelitati, 9595, fosta Ciao Darvin, De 3x Femeie, etc etc? Toate duc la afectarea psihicului romanului. Uitati-va la desenele animate care se difuzeaza! Radem de orientalii care au interzis Tom si Jerry, pe motiv ca sunt violente si pro occident. Este de ras, dar un sambure de adevar este! Incercati sa nu va uitati la imagini si ascultati doar sonorul!!! Vai de capul copiilor nostrii. Unde ne indreptam? Suntem bombardati de Harry Potter incontinuu, filme, carti, jocuri, care pe langa ca descriu in amanunt magia negra (indirect), canalizeaza copii catre obtinerea de rezultate rapide pe cai oculte si fara multa munca. unde este cultul muncii? Nu intelegem odata ca trebuie sa muncim, sau sa munceasca cineva si in tara asta! GATA, miliardarii de carton sunt suficienti. Ajung manelistii cu masini si vile luxoase, ajung parlamentarii cu averi fabuloase, ajung cati evazionisti fiscali sunt (in frunte cu Patriciu), ajung inginerasii care-si cumpara diploma si care iau note pe referate luate de pe internet, ajung zecile de banci profitabile intr-o tara clasificata ca printre cele mai sarace de pe glob, ajunge cu marginalizarea sportului cu toate ca suntem foarte buni la multe discipline, deja este prea mult ca purtam crucea pe care scrie ROMAN!!! Ca venii vorba, deranjam ca suntem Crestini Otodocsi. O sa ajungem sa ne aliniem cu sarbatorile la alte religii “superioare”. UN ROMAN SUPARAT!