Ia un copil defavorizat la film cu Orange Film si Salvati Copiii

Se mai intampla si lucruri frumoase, si la noi in tara si chiar in Oradea.

Orange Film e programul ala misto cu care poti merge miercurea la film cu 2 bilete la pret de unul. Daca ai abonament sau cartela Orange, sau stii pe cineva care are, trimiti sau trimite FILM prin SMS la 241 sau in aplicatia dedicata Orange Film si primesti un cod cu care platesti un bilet si primesti 2.

In Oradea poti vedea filmele care ruleaza la Cinema Palace in programul asta.
Salvati Copiii, pentru cine nu stie, e probabil cel mai mare ONG care se ocupa de problema copiilor defavorizati, fara posibilitati.

Ei bine, peste 2 saptamani Orange impreuna cu Salvati Copiii organizeaza si o editie speciala a programului asta, in care poti cumpara al doilea bilet pentru un copil fara posibilitati, si poti vedea filmul alaturi de el.

Daca esti liber miercuri pe 6 aprilie, ai ocazia sa participi la campania asta insa doar daca te inscrii pe site-ul dedicat: www.orange.ro/film/ In cazul in care se vor inscrie mai multi doritori, va fi o tragere la sorti, insa poti dona oricand catre ONG-ul Salvati Copiii orice suma sau macar le poti redirectiona 2% din impozitul pe venit.

Participa, inscrie-te si da mai departe!
orange

Dacă ți-a plăcut, arată-le și prietenilor:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Share on Tumblr
Tumblr
Share on Reddit
Reddit
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on StumbleUpon
StumbleUpon

, , ,

2 Responses to Ia un copil defavorizat la film cu Orange Film si Salvati Copiii

  1. Petcu Irina March 24, 2016 at 6:35 pm #

    Nu cred ca vor fi multi care vor face asta . Pacat . Sper sa ma insel , totusi .

  2. Roxana April 24, 2016 at 12:44 am #

    Nu ar avea nimic de pierdut cei ce vor alege sa mearga la film. Isi vor plati propriul bilet, iar de al 2-lea vor beneficia cei ce nu au posibilitatea. Sper ca am inteles bine ideea. Ma bucur ca se iau astfel de initiative.