Beraria Lowen Hell [Oradea]

E una din putinele berarii din Oradea unde gasim bere germana (de import), diferite sortimente. Preturile sunt mai mult decat decente pentru zona centrala, intre 5 si 7 lei sticla!

Daca n-ati mai baut beri “Löwenbrauerei Passau” si vreti sa le incercati pe toate, recomand sa incepeti cu cele care au continut de alcool mai mic si sa continuati in ordine crescatoare cat va tine… sufletul 🙂

Din poze lipseste “Löwen Gold”, aseara nu mai era pe stoc.

Nu stiu istoria berariei (poate ne ajuta cineva?), stiu ca este deschisa relativ recent si ca astfel de localuri trebuie promovate ca sa putem bea o bere de calitate in Oradea si pe viitor.

Beraria Lowen Hell este situata pe Str. Vasile Alecsandri nr. 8. Spor la baut!

7 thoughts on “Beraria Lowen Hell [Oradea]”

  1. Intr-adevar trebuie promovate astfel de localuri, dar asta arata oribil. E mai mult loc la bar decat in tot localul. Iar seturile alea de berarie nu arata nicicum in combinatie cu restul localului.

    Bautor de bere fiind, maxim o vizita voi face in Lowen Hell, si-asta daca o sa ma loveasca curiozitatea sa incerc berea din Passau.

  2. @Pepe si Ciprian: cred ca au ramas elemente de design din fostul local. Mie chiar nu-mi pasa cum arata daca e curat si e berea buna…
    N-oi avea eu simtul asa dezvoltat 🙂

    Chiar daca nu va place cum arata, merita mers pentru bere. Dupa cateva sticle n-o sa mai “suferiti”.

  3. da ma, ca-mi pasa mie prea tare cum arata! observatia mea legata de banci, nu are legatura cu aspectul, are legatura cu stabilitatea. sunt de unica folosinta, ca sa zic asa. daca doar arata ca mizeriile alea de sunt intinse la festivaluri dar sunt mai solide, foarte bine.

  4. Mie imi trebuie si un pic de ambienta ca sa pot savura o bere… pot astia din Velvet, Sky si alte cafenele sa bage ei Meisel Weisse, Paulaner, Erdinger, Warsteiner, etc… ca nu ma vad savurand o bere acolo.

    Cum am zis, de curiozitate as merge o data prin Lowen Hell sa beau bere din Passau, dar la cum arata in momentul asta nu ma atrage deloc.

    Cine stie poate pe viitor se hotarasc la stil si fac unele modificari.

  5. E fain localul. Este WiFi gratuit, priza 220 la mesele de “festival”, muzică bună (în surdină să te poţi înţelege) şi … dap, bere bună.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading