Oradeni la ExpoBike Bucuresti

La “Salonul de Biciclete si Accesorii EXPOBIKE intre 21-22 aprilie 2012″ au fost prezenti si oradenii de la FreestyleSport cu ultimele modele de biciclete Kross.

Oradeanul Bogdan Pater era prin Bucuresti si a tras o fuga pana la salon ca sa faca  foto standului Kross pentru noi. Multumim!

Oradeanul Zoltan, pasionat de biciclete, nu putea sa lipseasca nici el de la eveniment, pareri si foto despre ExpoBike gasiti la el pe blog.

Cu asta se incheie seria de postari despre biciclete pe Oradeanul.com, cel putin pentru luna asta. Urmeaza alte concursuri si evenimente oradene ciclistice in fiecare luna din aceasta vara. Stay close!

Daca ti-a placut arata-le si prietenilor:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUpon

, ,

3 Responses to Oradeni la ExpoBike Bucuresti

  1. STROPINEL April 24, 2012 at 11:46 pm #

    Ft tari baietii astia … pe langa ca au biciclete mega tari … au si preturi ft ft ft bune … si servicii pe masura … eu am fost impresionat de ei …

  2. Buburuzul April 25, 2012 at 3:07 pm #

    Da-i in &^%$ cu preturile lor! In Romania preturile sunt exorbitante datorita faptului ca toti sunt flamanzi si nu exista concurenta. Trist!

  3. Bubu April 26, 2012 at 10:02 pm #

    Cum poate sa coste o bicicleta 9.000-10.000 de euro, nu pot sa inteleg.