Cea mai buna bere ieftina? Stephans Brau

Am gasit pana acum Stephans Brau de 4 feluri:  Pilsener, Lager, Schwarzbier (neagra) si Hefeweizen (nefiltrata).

Se gaseste doar la Kaufland si se prezinta cam asa:

E o bere germana care, la raport calitate / pret, bate orice bere romaneasca.

Pretul unei cutii e intre 1.60 – 1.99 lei. O prefer oricand in locul oricarei beri romanesti sau produsa in Romania care costa dublu.

Cele 4 sortimente sunt mai soft, mai apoase de la care nu va va durea capul dimineata, nici daca le amestecati cu o seara inainte. In imaginea de mai sus le-am ordonat soft -> brut, cea mai bruta si cu cel mai puternic gust fiind cea nefiltrata.

Sunt sigur ca dupa o degustare veti mai savura cu baxul cel putin una din ele.

Ca nota overall, ii dau un 5.5 din 10, dar la banii astia nu poti bea ceva mai bun. Ca termen de comparatie, singura bere romaneasca la cutie careia ii pot da nota de trecere e Ciuc.

Pofta buna!

18 thoughts on “Cea mai buna bere ieftina? Stephans Brau”

  1. Văd că-s deschise. Preţul mi se pare prea mic pentru a fi real. Oricum am să încerc. Mulţumim frumos pentru pont nenea orădeanul.

  2. Pe mine m-a cam durut capu’ dupa unele ture d-astea hardcore de nefiltrate. Plus ca nu stiam exact pretul. Stiu doar ca e 48 de lei baxul. Poate de aia si problema la cap.

  3. @Robert am doar doua chestii de spus: era vorba de

    1. BERE

    2. ieftina.

    Desperados la 3 lei nu e nici bere, nici ieftina 😀

    PS: Mexicanii mai bine ar face tacos, ca la bere nu se pricep 😀

    PPS: Stiu, Desperados nu e facuta in Mexico.

  4. Beti oameni buni berea la sticla – e din start n% peste cea la doza. Vreo 2 lei Holsten la sticla la Kaufland – pt mine e peste Stephans Brau si alte ieftinataturi la doza.

  5. Am bauta si eu d’asta, in concediu, ca era Kauflandu’ aproape; eu ii dau 7 ca-i baubila si chiar nu da durere de cap nici macar dupa 15 bucati pe noapte. Ioai, da’ bine o fo’! 🙂
    Cea mai buna bere pe care am baut-o o fo’ RECE!

  6. Nu mi se pare cea mai buna bere. Este tot asa ceva german, imi scapa numele, are 5,7 % alcool si e foarte buna. La Lidl se gaseste. Dintre berile romanesti si eu spun ca Ciuc e cea mai buna bere, fara discutii.

  7. Nu doresc sa fac pub. ca nu ma plateste nimeni, dar la Kauf. se gaseste bere buna si de calitate, si sunt produse foarte bune la preturi accesibile ca si aceasta bere, vezi siro ca prea multa 😛 te ameteste

  8. cum bine zicea cineva cea mai buna bere e aia rece.. !!
    de-ar fi si soacra-mea la fel …. !!!
    oricum ursus ramane regele berii in romania…
    hai noroc……… si sus paharu’ !

  9. Chiar acum savurez cate putin din Stepbans Brau chiar prima doza … cea cu verde , pot spune ca e foarte buna , bine’nteles este rece ca orice alta bere :)) si f ieftima spun eu poate chiar prea ieftina pt gustul ei .

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading