Senzaţional! Google a furat logo-ul Android din Star Wars

O imagine cu presupusa sursă de inspiraţie a logo-ului sistemului de operare Android circulă online de ceva vreme. Cică Googla ar fi “furat” logo-ul Android din jocul “Gauntlet: The Third Encounter” de pe Atari Lynx.

Iată imaginea:

Cercetările mele m-au dus chiar cu un pas mai departe: mi-am dat seama că logo-ul Android a fost furat dintr-un film SF vechi, de prin anii 1970. Iată rezultatele cercetărilor:

Seamănă?

/The Fan/

15 thoughts on “Senzaţional! Google a furat logo-ul Android din Star Wars”

  1. In primul rand: who the f**k cares. In al doilea rand cum poti scrie acel “film SF, de prin anii 70” cand e vorba de un film care a schimbat lumea, Star Wars. Si in ultimul rand ai putea scrie despre cum ai descoperit ca Apple Inc. a copiat sigla dupa un mar si Microsoft copiaza geamurile termopane.

  2. Sorry, dar astea sunt crap-uri inventate pe moment, pentru senzatie. Ai gasit tu acolo o galma de robot, ai dat resize la poza sa fie de aceeasi inaltime cu logo-ul Android gasit pe Google si e gata placinta de conspiratii.

  3. @Cypress presa de specialitate a gasit robotelul din Gauntlet ca sursa de inspiratie pentru logo-ul Android. Eu am demonstrat doar ca se pot gasi zeci de alte “surse de inspiratie” pentru a fabrica stiri senzationale care sa ajunga peste tot in lume.

  4. R2-D2 mergea pe roti, nu pe picioare, nu avea maini, nu avea antene.. acum ca am lamurit-o cat de tare NU seamana android cu r2-d2…

    “film SF vechi, de prin anii 1970”

    Daca George Lucas nu scotea Star Wars in 1973, nu infiinta Industrial Light & Magic (ILM) ca sa faca efectele speciale la 99% din filmele aparute de atunci, iar tu azi nu te uitai la:

    Iron Man, Piratii din Caraibe, Transformers, Harry Potter, Hulk, Terminator 3 si 4, Rango, Wall-E, Twilight, The Fast and the Furious, xXx (ala cu Vin Diesel, nu vreun pornache), War of the Worlds, Jurrasic Park.

    Astea niste titluri din ce mi-am adus eu aminte acum, si sunt din 2000 incoa… filmografia ILM consta in mult mai mult de atat.. ideea e ca daca nu exista filmul ala SF vechi, de prin anii 1970, tu habar n-aveai ce e ala efect special realist. In concluzie: putin respect.

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading