[Concurs] Ce inseamna pentru tine ospitalitatea in ziua de azi?

Timisoreana_OradeaIn acest weekend (16 – 18 Iulie 2010) au loc Serbarile Timisoreana in Parcarea Independentei din Oradea.

Oamenii de la Timisoreana vor sa stie ce inseamna ospitalitatea in ziua de azi. Pentru asta se pun la bataie 15 cupoane pentru 3 castigatori (5 cupoane per castigator). De fiecare cupon iti poti lua o bere Timisoreana si 2 mici.

Spune-ne ce inseamna ospitalitatea pentru tine si du-te cu prietenii sa te simti bine alaturi de Cargo, Zob, Holograf, Zero si (best of) Pasarea Colibri. Asteptam comentariile.

Castigatorii trebuie sa fie din Oradea si sa aiba minim 18 ani, ii voi alege impreuna cu echipa Timisoreana.

Revin intr-o postare viitoare cu mai multe detalii despre evenimente si program.

*O bere cu tradiţie se bea cumpatat!

Later Edit castigatori: Alex TG, The Fan si Daniel

14 thoughts on “[Concurs] Ce inseamna pentru tine ospitalitatea in ziua de azi?”

  1. Deci :> in weekend bem 😀 atata conteaza bere Timisoreana :X Siro da un buzz pe mess 😛 sa ne adunam o gasca sa merem sa bem :D, oare nu au si nefiltrata ? =P~

  2. Eu cred ca ospitalitatea e in sangele nostru de romani. Eu am luat exemplu si am invatat-o de la parinti si cred ca e ceva esential atunci cand intra cineva la tine in casa. Nimeni nu scapa la mine in casa fara sa bea un paharel de palinca sau sa serveasca altceva. Si deoarece eu si familia mea credem in ospitalitatea adevarata, sincera, nu cea exhibitionista, mereu avem pregatit in beci vin, bere, palinca, iar in sufragerie un dulap cu pahare, saratele, alune etc. special pentru oaspeti.

  3. In ziua de azi, ospitalitatea inseamna sa ajungi in varf de munte, sa n-ai chef sa deschizi cortu pt o singura noapte, sa te gazduiasca o babuta in pod, printre soareci si viespi si dimineata sa-ti ceara bani pe treaba asta. (sa-ti ceara nu sa-i accepte!)

    la ziua de azi te refereai, nu? la romani…

  4. OSPITALITÁTE s. f. Însușirea de a fi ospitalier. ♦ Primire, găzduire bună oferită cuiva. – Din fr. hospitalité, lat. hospitalitas, -atis.
    Sursa: DEX ’98
    Definitia de mai sus e ceea ce spune DEXu` c-ar fi. Noua, romanilor, ne place sa credem ca o avem dar, din pacate, mai nou ne lipseste cu desavarsire.

  5. Ospitalitatea înseamnă să-ţi primeşti vizitatorul neaşteptat cu zâmbetul pe buze, cu o bere rece pe masă şi ceva de mâncare dacă îi e foame, să-l primeşti zâmbind şi bucuros chiar şi dacă a intrat peste tine tocmai când ai vrut să te uiţi la serialul tău preferat sau ai vrut să petreci câteva clipe fierbinţi cu partenerul tău / partenera ta.
    Ospitalitatea înseamnă să-i zâmbeşti chiar şi dacă ceea ce ai vrea să faci de fapt este să-l strângi de gât şi să-l arunci pe geam.

  6. Ospitalitate inseamna ca atunci cand se aduna lumea la tine in batatura sa le arati calea catre frigider si sa-i inviti sa se serveasca singuri ori de cate ori poftesc. Uneori poate fi confundata cu lenea dar nu e!

  7. Ospitalitate. Virtutea care ne determină să hrănim şi să găzduim anumite persoane care nu au nevoie de hrană şi găzduire.

  8. Ospitalitate e cand ajungi cu prietenii, obosit, setos, intr-un sat si te duci la prima casa unde vezi miscare, la ora 5 dimineata pentru un pahar de apa si “taranul” te pofteste in curte, la lapte proaspat muls si vin de casa, dupa gust.

    S-a intamplat acum 3 ani in satul Bratca.

  9. Ospitalitatea e atunci cand nu te chinui sa gasesti motive sa pleci acasa dupa jumate de ora, e cand esti intampinat cu o politete reala si nu una doar din politete, cand nu vrei sa pleci de unde esti

  10. a fost super fain, multumesc lui oradeanul si celor de la Timisoreana pentru premiu, am mancat si am baut + am stricat bani de la mine dupaia :))) dar a fost super fain 😀

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading