Atentie la mesajele de la Twitter Support!

Acest mesaj l-am găsit în Inbox-ul meu azi dimineaţă. Mesajul arată autentic (pretinde să vină de la adresa twitter@twitter.com) şi conţine un link care cică te duce spre un mesaj pe care l-ai primit de la serviciul de tech support de la Twitter.

Dacă dai click pe linkul din mesaj vei fi direcţionat către o pagină despre care Google Safe Browsing spune:

Of the 2 pages we tested on the site over the past 90 days, 2 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2010-04-22, and the last time suspicious content was found on this site was on 2010-04-22.Malicious software is hosted on 1 domain(s), including 93.158.114.0/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS8622 (ISIONUK).

Atenţie deci!

(The Fan)

About The Fan

Nãscut în 1976, în anul în care a apãrut primul supercalculator comercial din lume, Cray-1. Sunt pasionat de Science Fiction, de berea de calitate, de IT si de munti. Nu sunt rasist - detest prostii indiferent de culoarea pielii.Mã gãsiti pe: Google Plus, Facebook si Twitter.

, , , , , ,

2 Responses to Atentie la mesajele de la Twitter Support!

  1. L3ST May 5, 2010 at 9:51 pm #

    Autentic din parti, toate mailurile de la Twitter contin username-ul tau.

  2. The Fan May 6, 2010 at 9:10 am #

    @L3ST tu stii, altii stiu, dar nu toti…