Pizza pentru tine si prietenii tai

Concurs: Castiga pizza pentru tine si prietenii tai pentru tot restul anului!

Pizzeria Lucapiero din Oradea (str. Mihai Eminescu nr. 14) pune la bataie 4 pizza pe luna pentru tot restul anului pentru cele mai bune povesti cu pizza. Fie ca povestea ta e nostima sau tragica,  poti sa te bucuri de pizza buna impreuna cu prietenii tai. Castigatorii vor fi 2, unul ales de pe blogul meu, unul ales la Ciprian.

Reguli (putine si simple):

– in textul pe care-l veti scrie pe blogurile voastre trebuie să aveti un link catre siteul Lucapiero.ro pe cuvantul pizza.

– cei fara blog pot spune povestea intr-un comentariu

– lasati un comentariu sau trimiteti-mi un mail in care sa-mi spuneti ca v-ati inscris la concursul cu pizza + link

– data limita pana la care puteţi scrie este Vineri, 7 Mai, ora 24:00. (Am prelungit termenul din cauza unor probleme tehnice) Puteti participa la concurs si pe blogul TheFUA dar o persoana nu poate participa la ambele. Vor fi doi castigatori, unul ales dintre participanţii de aici şi unul de la Cipri. Castigatorii vor fi desemnaţi de catre cei de la Lucapiero (atentie! pizzerii sunt niste sensibili!! 😀 ).

– daca nu sunteti destul de convingatori mancam noi toata pizza 🙂

– trebuie sa vii pregatit cu prieteni pentru ca la fiecare pizza comandata vei primi inca o pizza gratis!

Ce-mi place la Lucapiero:

– pizza facuta in cuptor pe lemne (cine nu simte diferenta?)

– sos de rosii bestial! atat de bestial incat eu si Ciprian ne batem pentru el

– sosul de usturoi (prima oara cand l-am vazut si gustat  in forma asta)

– no ketchup!

– de prima data cand am servit aici am observat un detaliu foarte important: e specificat in meniu ca blatul e crocant. Nu atat de crocant incat sa-ti rupi dintii in el, facut sa nu se indoaie felia cand o iei in mana, sa nu se imprastie continutul.

– nu e incarcata, simti gustul ingredientelor. (fara cartofi pai, cremvusti si sarmale :P)

– cafea Lavazza la 2.9 lei.

Mai jos e un “sample”a fost un sample cu sosuri.

18 thoughts on “Pizza pentru tine si prietenii tai”

  1. cred ca moi baga si eu … numa tre sa ma gandesc care din povestile mele sa le zic … cred ca am sa zic mai multe :)) … numa sa am vreme sa le scriu … dar suna bine … sa mancam pizza un an pe gratis … 😀

  2. de apreciat efortul tau pentru a aduce in ochii (gura) cititorilor obiectivul propus, dar adevarul trist este ca lumea nu prea mai iese la pizza/etc. cei care nu simt criza ies in locuri aglomerate, deja clasice, in special pentru a fi vazuti si vedea multa lume.

    mult succes, Marius!(baiat adevarat)

  3. Nu sunt un gica-contra. Dar trebuie sa-mi exprim parerea. Am descoperit acum mai bine de o luna aceasta pizzerie. Daca bine imi aduc aminte, am gasit anuntul in Zile si Nopti. Am comandat, mi s-a parut ok oferta, plus meniul diversificat.
    Pe mine personal m-a dezamagit. Aluatul nu e deloc crocant, doar poate pe la margini. In rest e ca un cauciuc. Plus, mi se pare foarte saraca. Nici eu nu sunt adeptul unei pizza cu o gramada de ingrediente, dar nici chiar asa.
    Sunt de acord, ceea ce am spus e o chestie de gust. Dar va provoc la un test. Comandati o pizza acasa, verificati gramajul pe care ar trebui sa aiba pizza respectiva si apoi cantariti pizza pe care ati primit-o. Sunt curios voi ce gramaj ati descoperit.

  4. @Adi: am tot mancat pizza acolo in ultimele zile si n-am gasit aluatul cauciuc.

    E posibil ca tu sa fi mancat pe la inceput cand retetele nu erau bine definite?
    Chiar voi verifica gramajul.
    Pot sa te invit [azi] la o pizza ca sa-mi spui daca s-a schimbat ceva fata de cand ai mancat tu ultima data?

  5. @Sirop Cool. Nu vreau sa fiu profet, dar la anu’ pe vremea asta, pizzeria aia nu va mai exista.

    Habar nu am ce incearca sa faca, dar aminteste-ti comentul asta anu viitor pe vremea asta. Asta daca nu pica in cap mai repede .

  6. Sunt noua pe blogul tau si comentez pentru prima data… 🙂 sper sa mi se aprobe comentariul. N-am blog asa ca o sa va spun aici o poveste scurta legata de experienta mea cu pizza.
    In perioada cand eram doar prieteni m-am gandit sa-i fac o surpriza iubitului. Stiam ca-i place pizza asa ca m-am gandit sa-l surprind si m-am pus sa-i fac.
    Pentru ca nu m-am priceput sa fac aluat am luat 2 blaturi din comert si am inceput sa pun pe ele tot ce-am gasit prin casa. Mai intai am uns blaturile cu niste pasta de rosii, am pus cascaval ras, ciuperci, niste felii de sunca, cateva bucatele de carnat, masline, ardei si porumb. Mandra de mine si de munca depusa le-am pus in cuptor, iar dupa 15 minute cand m-am dus sa vin ce stadiu e pizza ce sa vezi?… am uitat sa pornesc aragazul. Nici o problema mi-am zis, mai rau sa nu fie asa ca am pornit aragazul si m-am pus pe asteptat. Intre timp m-a sunat o prietena cu care am stat la povesti vreo 10-15 minute, pe urma m-am uitat la pizza care arata si mirosea demential. N-a trecut mult timp si m-a sunat iubitul ca ajunge la mine intr-o jumatate de ora. Ca sa nu miros a “bucatarie” m-am dus sa fac dus ; dar nenorocire, in timp ce eram cu samponul pe cap a inceput sa-mi miroasa a ars. Am iesit din baie val-vartej, dar cand am deschis cuptorul de la ragaz m-a izbit un fum inecacios, asa ca am ramas fara pizza. In aproprierea casei mele se afla o pizzerie am sunat si-am comandat URGENT 2 bucati si pentru ca o stiam pe una din chelnerite mi-a trimis 2 pizza care erau comandate si astfel a ajuns in 10 minute. (Multumesc celor care au asteptat mai mult!) Ca totusi sa para ca am facut-o eu, am scos-o din cutie si-am pus-o in cuptor sa se pastreze calda. 🙂 La nici 5 minute a venit iubitul meu si, bineinteles, m-am laudat cu ce pizza buna i-am pregatit. A ramas placut surprins de surpriza ce i-am pregatit-o si de gustul ei; dar vrand sa arunce, la gunoi, o sticla de vin a descoperit cutiile goale. :)) Norocul meu a fost ca nu s-a suparat pe mine pentru ca printre resturi a observat si cele 2 pizza arse, deci intentia a contat mai mult decat minciuna.
    Azi, de fiecare data, cand mancam undeva pizza ma intreaba daca stiu reteta pentru ca lui ii place foarte mult.
    Daca castig, sper ca cei de la Lucapiero stiu sa tina un secret! :))

  7. Am patit asta intr-o excursie cu scoala la Suceava. Ne-a lasat profesorul sa ne plimbam pe unde vrem prin oras dar ne-a zis sa mancam in cele 2 ore. Pe o strada era o pizzerie foarte plina, si am presupus ca trebe sa fie foarte buna, ceea ce a si fost. Eu cu 3 prieteni ne-am asezat la singura masa libera, am comandat, mancam, si cand eram pe terminate cu pizza vin 2 baieti, foarte manelisti, si se pun la masa langa noi si zic: ,,vedeti ca ne punem aici ca e plin si murim de foame’’ fara sa ceara voie. Ne-a deranjat dar n-am zis nimic, ne gandeam ca is oameni oke si ca aparentele insala. DAR cat au stat injurau chelnerul ca nu vine mai repede, ne ziceau parerea lor despre cat de fraier e fiecare client din local, dar tare incat sa auda, si au inceput sa-si numere banii noi primiti de la parinti in public sa poata vedea toata lumea, sa se dead ea mari probabil. Ne grabeam sa platim si sa mergem si am mers la chelner, n-am asteptat sa vina el la noi. Cand ne-am ridicat de la masa baietii ne-au rugat sa ii zicem la chelner sa le mai aduca 2 beri. Am zis ca bine, am mers la chelner ne-am cerut scuze pentru comportamentul prietenilor nostrii, i-am zis sa le mai aduca 2 beri si am zis ca platesc ei, in clipa aia l-am strigat pe unu din ei, el a ridicat mana, chelneru credea ca ne-am inteles sa plateasca el si de aia ridica mana, noi am plecat la autobus, manelistii au primit ce-au meritat. A fost cea mai buna pizza la cel mai bun pret!

  8. Am intrat din nou in TOP TALENTS ROMANIA 2010. Deci un castig, din nou. Dar pizza cand o castig ?

    Am scris 4 povesti pe blog + 2 articole in Zile si Nopti. Eu cred ca e suficient 🙂

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading