Dan Voiculescu vrea sa isi deschida banca

Omul de afaceri Dan Voiculescu, care controleaza grupul Grivco, tatoneaza intrarea in sectorul bancar, au declarat pentru Business Standard surse din piata. Informatia este confirmata si de oameni apropiati lui Voiculescu, care sustin ca proiectul a fost pus pe masa inca de acum un an si jumatate, discutiile continuand si in aceasta vara. (standard)

Vin vremuri cacacioase si domeniul pe care stau bancile nu e prea solid. Banci mari cu experienta se imprumuta de la stat ca sa nu dea faliment. De ce si-ar deschide Dan Voiculescu o banca acum? Poate ca sa-l imprumute pe Mircea Badea ca sa-si poata plati datoriile la stat?:)

Am si o imagine reprezentativa a sediului + clienti 🙂

banca dan voiculescu

(poza originala)

Astept imagini (noi sau derivate) care sa exprime ideea de mai sus sau una asemanatoare. Dau o bere.

6 thoughts on “Dan Voiculescu vrea sa isi deschida banca”

  1. Acuma ca a ajuns la guvernare, are nevoie de o banca. Cred ca intelegi unde bat…

    P.S. In locul lui inchideam o banca si o tineam numai pentru mine. Asa, ca spatiu de stocare pentru salarul de ministru…

  2. daca Becali nu a reusit sa-si deschida banca, care ar fi avut un capital mult mai mare (ergo o siguranta mai mare in caz de criza), inseamna ca nici lui Voiculescu nu o sa-i aprobe, nu? 🙂

  3. La Becali nu ii dau voie cu banca pentru ca el vrea neaparat sa aiba numele Becali, si inca cateva chestii.

    Dar acu putin timp (1-2 saptamani), guvernatorul BNR zicea ca la anul in primavara va fi aprobata o noua banca cu capital romanesc. Si eram sigur ca nu e vorba de Becali Bank, ci de alta. Acuma se pare ca am aflat :).

Comments are closed.

Discover more from Oradeanul.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading